Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 | 4:52

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΣΕΙΡΑ ΝΕΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΩΝ ΝΕΩΝ

Την ουσιαστική στήριξη των Ουκρανών προσφύγων στην Ελλάδα συνεχίζει η “Αποστολή”

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

Την ουσιαστική στήριξη των Ουκρανών προσφύγων στην Ελλάδα συνεχίζει ο Φιλανθρωπικός Οργανισμός «Αποστολή» της Αρχιεπισκοπής Αθηνών προσφέροντας κάρτες αξίας έως εκατό ευρώ για την αγορά προϊόντων πρώτης ανάγκης.

Σήμερα ο γενικός διευθυντής της «Αποστολής» Κωνσταντίνος Δήμτσας, προσέφερε συμβολικά σε νεαρή Ουκρανή που συμπλήρωσε τον αριθμό δύο χιλιάδες των επωφελούμενων προσφύγων, την κάρτα στήριξης για την αγορά ειδών διαβίωσης.

Παράλληλα, υποδέχτηκε και αγκάλιασε τις πληγείσες οικογένειες Ουκρανών προσφύγων στα γραφεία της κεντρικής διοίκησης του Οργανισμού, συνομίλησε μαζί τους και με τη βοήθεια συνεργατών κατέγραψε τις πρώτες ανάγκες τους, μεταφέροντας συγχρόνως την ευλογία και την αμέριστη συμπαράσταση του Προκαθημένου της Ελλαδικής Εκκλησίας.

Ο γενικός διευθυντής ανέφερε ωστόσο ότι η «Αποστολή» θα συνεχίσει να στηρίζει με όλες της τις δυνάμεις, τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη και έχουν βρεθεί απροστάτευτοι σε ένα ξένο τόπο λόγω του πολέμου. Επίσης ανακοίνωσε σειρά νέων προγραμμάτων που θα αφορούν την εκπαίδευση μαθητών και νέων.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ