Κυ, 23/06/24 | 18:18

ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΛΗΜΝΟΥ ΚΑΙ ΑΓΙΟΥ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΥ

Η Αποστολή στο πλευρό των οπλιτών και των μαθητών της Λήμνου

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

Τους εξακόσιους μαθητές των Δημοτικών Σχολείων και τους οπλίτες στα ακριτικά φυλάκια της Λήμνου επισκέφθηκε ο Φιλανθρωπικός Οργανισμός «Αποστολή» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Λήμνου και Αγίου Ευστρατίου.

Ο Γενικός Διευθυντής της «Αποστολής» Κωνσταντίνος Δήμτσας με τον Μητροπολίτη Λήμνου κ. Ιερόθεο, επισκέφθηκαν τα τρία Δημοτικά σχολεία μεταφέροντας τις ευχές του Αρχιεπισκόπου Αθηνών κ. Ιερωνύμου και προσφέροντας συμβολικά δώρα αγάπης με αφορμή την εορτή των Χριστουγέννων.

«Ο Μακαριώτατος βρίσκεται από την πρώτη στιγμή δίπλα στην ακριτική μας Μητρόπολη γιατί όπως, ο ίδιος λέει, εδώ χτυπά η καρδιά της Ελλάδος. Παρακολουθεί και στηρίζει το έργο μας και σήμερα με την «Αποστολή» ζήτησε να σας μεταφέρουμε τις ευχές του και ένα δώρο καρδιάς. Τον ευχαριστούμε όλοι οι ακρίτες και ζητούμε να προσεύχεται για εμάς, τη χώρα μας και κυρίως τα νέα παιδιά μας», επεσήμανε ο κ. Ιερόθεος.

Ο Σεβασμιώτατος με τον κ. Δήμτσα, επισκέφθηκαν με την συνοδεία του Στρατιωτικού Διοικητή Ταξιάρχου κ. Ιωάννη Κορρέ τα ακριτικά φυλάκια στην Πλάκα και στη Φυσίνη του νησιού.

Ο Σεβασμιώτατος μοίρασε στους ακρίτες φαντάρους γλυκά και το Ιερό Ευαγγέλιο εκ μέρους του Αρχιεπισκόπου και διαβίβασε στους ακρίτες τις ευχές και τον έπαινο του Μακαριωτάτου για την προσφορά τους στην Πατρίδα. Τέλος, επισκέφθηκαν το ειδικό σχολείο στο Ρεπανίδι και μοίρασαν δώρα σε όλους τους μαθητές.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ