Σάββατο 27 Απριλίου 2024 | 6:53

(ΑΝ)ΙΕΡΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ – Έξαλλος ο Μητροπολίτης Μάξιμος

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

Μια αφισοκόλληση που έχει κινητοποιήσει ακόμη και την Αστυνομική Διεύθυνση Ιωαννίνων, έκανε έξαλλο τον Μητροπολίτη Ιωαννίνων και Τοποτηρητή της Ιεράς Μητρόπολης Σταγών και Μετεώρων κ. Μάξιμο.

Στο epiruspost.gr αναφέρει πως ο Μητροπολίτης Ιωαννίνων Μάξιμος κατά το κήρυγμά του στην εκκλησία του Αρχιμανδρειού, κατακεραύνωσε την συγκεκριμένη αφισοκόλληση -λοιδορία προσώπων της τοπικής εκκλησίας.

«Ο Μητροπολίτης αναφέρθηκε σε όλα τα πρόσωπα που επέλεξαν οι άγνωστοι για να βάλουν στην αφίσα, πίσω από μαύρα γυαλιά, παρουσιάζοντας στοιχεία από την δράση και την προσφορά του καθενός και τονίζοντας ότι τέτοιες ενέργειες, στην κορυφαία γιορτή της Ορθοδοξίας είναι καταδικαστέες από όλες», αναφέρει το δημοσίευμα.

Στην αφίσα παρουσιάζονται παραμορφωμένα πρόσωπα της τοπικής εκκλησίας και ακολουθεί κείμενο κάτω από τον τίτλο «ιερά εκκλησιαστική μαφία της Ελλάδας». Οι άγνωστοι που επέλεξαν να δράσουν τις μέρες του Πάσχα και με τον συγκεκριμένο τρόπο, φέρουν στο επίκεντρο την Εθνική Τράπεζα, τοποθετώντας την μάλιστα στην θέση του Επιταφίου, αναφέροντας ότι «σας υποσχόμαστε ότι θα σας εξασφαλίσουμε μία θέση στον παράδεισο ενώ εμείς ταπεινά θα περιοριστούμε σε μια θέση στο Διοικητικό Συμβούλιο της Εθνικής Τράπεζας».

Πηγή: trikalanews

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ