Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2023 | 8:08

ΜΕ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΚΡΑΤΗΣΗ ΘΕΣΗΣ Ο ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΜΟΣ ΣΤΟΥΣ ΝΑΟΥΣ ΑΥΡΙΟ

Ιωαννίνων: Δεν θα πάψουμε να υπενθυμίζουμε σε όλους τις υποχρεώσεις τους

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

18,991ΥποστηρικτέςΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

«Δεν θα πάμε φέτος στη λίμνη για να προστατεύσουμε τους γύρω μας αλλά και τους εαυτούς μας», ήταν το μήνυμα που έστειλε ο μητροπολίτης Ιωαννίνων Μάξιμος, σε δηλώσεις που έκανε σχετικά με τον αυριανό εορτασμό των Θεοφανείων.

Ο μητροπολίτης Ιωαννίνων μάλιστα, απηύθυνε θερμή παράκληση προς τους πιστούς, «να προσέξουν πολύ», διευκρινίζοντας συγχρόνως πως «αύριο μετά τη θεία λειτουργία, θα δοθούν σε όλους μπουκαλάκια με αγιασμό».

ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΥΘΥΝΗ

Ο ιεράρχης ωστόσο έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου κάνοντας λόγο για ανεξέλεγκτη πλέον κατάσταση στα κρούσματα, καλώντας παράλληλα τους πιστούς να προσέχουν στις καθημερινές τους δραστηριότητες.

«Έχουμε όλοι ευθύνη και συνεχίζουμε με αυτό τον τρόπο», τόνισε προσθέτοντας πως δυστυχώς όμως, «δεν εισακουόμαστε πάντοτε αλλά εμείς δεν θα πάψουμε να αγαπάμε και να υπενθυμίζουμε σε όλους τις υποχρεώσεις τους», κατέληξε.

Να σημειωθεί, ότι και αύριο οι πιστοί θα μπορούν να εισέρχονται στους ναούς της πόλης, μόνο αφού πρώτα έχουν κάνει τηλεφωνική κράτηση θέσης, όπως ακριβώς είχε συμβεί και τα Χριστούγεννα.

Πάντως, σύμφωνα με απόφαση του μητροπολίτη Μάξιμου, ο καθαγιασμός των υδάτων αύριο, δεν θα εορτασθεί στη λίμνη της πόλης, όπως συνηθίζεται κάθε χρόνο, αλλά στον κάθε ναό ξεχωριστά.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ