Παρασκευή 26 Απριλίου 2024 | 17:10

BINTEO Με βαριές αρχιεπισκοπικές αιχμές η διαβεβαίωση του νέου Γενικού Διευθυντη της ΕΚΥΟ

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

ORTHODOXIA.INFO Ανδρέας Λουδάρος | Καθαρά προσωπική επιλογή του, χαρακτήρισε με νόημα την τοποθέτηση του Αρχιμανδρίτη Νικόδημου Φαρμάκη στην θέση του Γενικού Διευθυντή της ΕΚΥΟ ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος κατά τη διάρκεια της διαβεβαίωσης που έδωσε σήμερα το μεσημέρι ο πρώτος ενώπιον της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου.

«Τα έργα για τα οποία κατηγορήθηκες ήταν έργα δυστυχώς υπακοής μέσα στην Εκκλησία…» είπε με νόημα ο Αρχιεπίσκοπος προς τον νέο επικεφαλής της ΕΚΥΟ ξεκαθαρίζοντας πως ο ίδιος έχει μελετήσει ενδελεχώς όλους τους σχετικούς φακέλους οι οποίοι αποδεικνύουν την αθωότητα του αρχιμανδρίτη και την άδικη μεταχείριση που δέχθηκε από την Εκκλησία μέχρι να λάμψει η αλήθεια.

«Ποιοι ήταν αυτοί που τα δημιούργησαν, που είναι αυτοί που τα ψιθυρίζουν ξέρουν…» είπε ο Αρχιεπίσκοπος ο οποίος σημείωσε πως δεν σκοπεύει να πει περισσότερα ελπίζοντας αυτοί κάποια στιγμή να κατανοήσουν το λάθος τους.

Οι εξαιρετικά σοβαρές αιχμές αυτές του Αρχιεπισκόπου κατά όσων άφησαν τον αρχιμανδρίτη ακάλυπτο χωρίς την υποστήριξη της Εκκλησίας τη στιγμή που υλοποιούσε άνωθεν εντολές αναμένεται να προκαλέσουν συζητήσεις στο εσωτερικό της Εκκλησίας.

Ο αρχιμανδρίτης Νικόδημος Φαρμάκης θεωρείται ένα από τα πλέον επιτυχημένα επιτελικά στελέχη της Εκκλησίας της Ελλάδος με πλούσιο έργο στην διαχείριση δομών ειδικού χειρισμού όπως το ίδρυμα Κόκκορη,

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ