Σάββατο 27 Απριλίου 2024 | 11:40

Στην Θεσσαλονίκη ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών Ιερώνυμος

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

Στην Θεσσαλονίκη βρέθηκε για λίγες ώρες ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών κ. Ιερώνυμος πραγματοποιώντας σύντομη ανεπίσημη επίσκεψη με αφορμή την έναρξη της 30ης Διεθνούς Εκθέσεως Εξοπλισμού, Εφοδίων και Γεωργικών Μηχανημάτων «AGROTICA», που διεξάγεται στις εγκαταστάσεις της Δ.Ε.Θ. – HELEXPO και θα διαρκέσει από την 1η έως την 4η Φεβρουαρίου

Ο Μακαριώτατος, αφίχθη την Παρασκευή το μεσημέρι στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης, όπου και έτυχε της φιλόφρονης υποδοχής του Μητροπολίτου Θεσσαλονίκης κ. Φιλοθέου.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας μετέβη στις εγκαταστάσεις της Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης για τα εγκαίνια της “AGROTICA” και στη συνέχεια περιηγήθηκε μαζί με τους συνοδούς του στους χώρους της ενώ επισκέφθηκε αρκετά περίπτερα της κορυφαίας αυτής έκθεσης του πρωτογενούς τομέα, δεχόμενος παράλληλα και ενημέρωση για τις εξελίξεις στον αγροτικό κλάδο και συνομιλώντας ταυτόχρονα με επαγγελματίες.

Το πρωί του Σαββάτου, ο Μακαριώτατος, συνοδευόμενος από τον Μητροπολίτη Ιωαννίνων κ. Μάξιμο, τον Μητροπολίτη Νέας Ίωνίας κ. Γαβριήλ και τον Μητροπολίτη Φιλίππων κ. Στέφανο, κατέφθασαν στο Επισκοπείο της Μητροπόλεως Θεσσαλονίκης, όπου τους υπεδέχθη ο κ. Φιλόθεος, μετά των κληρικών συνεργατών του και είχαν σύντομη συνάντηση με τον Μητροπολίτη πρ. Θεσσαλονίκης κ. Άνθιμο. Η συνάντηση διεξήχθη σε όμορφο και συγκινητικό κλίμα, σε ευδιάθετη ατμόσφαιρα με έκδηλη την χαρά στα πρόσωπα όλων.

Ακολούθως, ο Μακαριώτατος και η συνοδεία του, ολοκληρώνοντας την σύντομη αυτή επίσκεψή του στην πόλη μας, μετέβη στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό του αγίου Γρηγορίου του Παλαμά, όπου και προσεκύνησε την λάρνακα των χαριτοβρύτων λειψάνων του συμπολιούχου της Θεσσαλονίκης, Μεγάλου αυτού Ιεράρχου της Εκκλησίας μας και εν συνεχεία ανεχώρησε για το αεροδρόμιο.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ