Σάββατο 27 Απριλίου 2024 | 12:02

ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΛΑΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΥΡΝΑΒΟΥ ΙΕΡΩΝΥΜΟΥ

Τέμπη: Τρισάγιο τέλεσε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών στο χώρο του τραγικού δυστυχήματος

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

Με σεβασμό και τιμή στη μνήμη των αδικοχαμένων θυμάτων του σιδηροδρομικού δυστυχήματος των Τεμπών, ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών κ. Ιερώνυμος προσήλθε σήμερα στο χώρο του τραγικού συμβάντος και τέλεσε Τρισάγιο υπέρ αναπαύσεως των ψυχών τους, καθώς σε λίγες ημέρες συμπληρώνεται ένα έτος από την αποφράδα ημέρα.

Τον Μακαριώτατο υποδέχθηκε, στα όρια της Ιεράς Μητροπόλεως Λαρίσης και Τυρνάβου, ο οικείος Μητροπολίτης κ. Ιερώνυμος και τον συνόδευσε στο χώρο του δυστυχήματος, όπου τους ανέμενε η κα Καρυστιανού συγγενής θύματος. Τον Μακαριώτατο συνόδευαν ο Αρχιμανδρίτης κ. Ιωάννης Καραμούζης Αρχιγραμματεύς της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος καθώς και ο Πρωτοδιάκονός του Ιερολογιώτατος κ. Ιωάννης Μπούτσης.

Εκ μέρους της Ιεράς Μητροπόλεως παρέστησαν ο Αρχιμανδρίτης κ. Ιγνάτιος Μουρτζανός, Πρωτοσύγκελλος αυτής και ο Πρωτοδιάκονος κ. Σπυρίδων-Αθανάσιος Σάσσαλος.

Εμφανής ήταν η συγκίνηση του Αρχιεπισκόπου, καθώς και η προσευχητική του διάθεση, την οποία εξέφρασε με πατρικά λόγια παρηγορίας και επιστηριγμού.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ