ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΕΠΙΤΕΛΑΡΧΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΥ ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ.

Λάρισα: Τρισάγιο για τους πεσόντες αστυνομικούς τέλεσε ο Μητροπολίτης Ιερώνυμος

Τρισάγιο τελέστηκε στον προαύλιο χώρο του Αστυνομικού Μεγάρου Λάρισας στη μνήμη των θανόντων στο καθήκον αστυνομικών, ενώπιον του ειδικού μνημείου που έχει τοποθετηθεί για να ενθυμίζει σε όλους τους αστυνομικούς τους κεκοιμημένους συναδέλφους τους.

Η επιμνημόσυνη δέηση τελέστηκε από τον Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμο, παρουσία του Επιτελάρχου της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστρατήγου κ. Αστερίου Μαντζιώκα.

Παρέστησαν, ακόμη, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλίας κ. Θωμάς Καρανάσιος, ο Αστυνομικός Διευθυντής Λαρίσης κ. Αγάπιος Χαρακόπουλος, ο Προϊστάμενος της Θρησκευτικής Υπηρεσίας Αρχιμανδρίτης Αλέξιος Κουρτέσης και ο πρόεδρος της ένωσης Αστυνομικών Λαρίσης κ. Αθανάσιος Νταβούρας.

Google News

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Οι πιο πρόσφατες αναρτήσεις

Από το αρχείο της Εκκλησιαστικής Τηλεόρασης

ORTHODOX TV