Τε, 12/06/24 | 21:34

ΧΑΛΚΙΔΑ: Διαβεβαίωση του επισκόπου Σκοπέλου και προαγωγές κληρικών

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

Την Διαβεβαίωσή του ενώπιον του Μητροπολίτη Χαλκίδος κ. Χρυσοστόμου έδωσε σήμερα το πρωί στην Μητρόπολη Χαλκίδος ο Επίσκοπος Σκοπέλου κ. Νικόδημος παρουσία όλων των υπαλλήλων των Γραφείων της Μητροπόλεως.

Μετά την τελετή, ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε στον νέο Επίσκοπο πολλά έτη ζωής ψυχοσωματική υγεία, δύναμη πολλή, φωτισμό και αντοχή για την εκπλήρωση των καθηκόντων του.

Αμέσως μετά, πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη ευλογία και κοπή της Βασιλόπιττας του προσωπικού των Γραφείων της Μητροπόλεως, όπου ο Σεβασμιώτατος κ. Χρυσόστομος ανακοίνωσε τέσσερεις νέες προαγωγές και όρισε νέο Αρχιερατικό Επίτροπο Χαλκίδος τον αρχιμανδρίτη Θεοφύλακτο Τσαγκάρη -προϊστάμενο του Ενοριακού Ναού Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Χαλκίδος και υπεύθυνο του Ιδιαιτέρου Γραφείου του Μητροπολίτου.

Ιεροκήρυκα της Ιεράς Μητροπόλεως τον αρχιμανδρίτη Χρυσόστομο Καλύβα -ιερατικώς προϊστάμενο του Ενοριακού Ναού Αγίου Νικολάου Χαλκίδος και Γραμματέα της Ιεράς Μητροπόλεως,

Αρχιδιάκονο τον διάκονο Σταύρο Καλαφάτη και Δευτερεύοντα Διάκονο τον διάκονο Ειρηναίο Σταμέλο. Άπαντες οι παρόντες ευχήθηκαν με αδελφικό ενθουσιασμό στον Θεοφιλέστατο και τους προαχθέντες Κληρικούς.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ