Παρασκευή 26 Απριλίου 2024 | 14:32

ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΣΕ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ ΠΕΝΤΕ ΗΜΕΡΕΣ ΑΝΑΒΑΛΛΟΝΤΑΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΟΥ

Θετικός στον κορονοϊό ο μητροπολίτης Λήμνου Ιερόθεος

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

Θετικός στον Covid-19 βρέθηκε ο μητροπολίτης Λήμνου Ιερόθεος μετά από rapid test που υπεβλήθη λόγω δυσκολίας στην κατάποση.

Όπως ενημερώνει η μητρόπολη ο Σεβασμιώτατος θα παραμείνει σε καραντίνα για πέντε ημέρες στην οικία του ενώ παράλληλα αναβάλλονται όλες οι προγραμματισμένες υποχρεώσεις του.

Όπως τονίζεται ο ιεράρχης δεν παρουσιάζει κανένα άλλο ουσιαστικό σύμπτωμα και γενικά αισθάνεται πολύ καλά.

Εκφράζει μάλιστα τη λύπη του για την αναγκαία αποχή του από τις μεγάλες εορτές και εκδηλώσεις που ακολουθούν, παρακαλώντας συγχρόνως τον κλήρο και τον λαό να δέονται για εκείνον.

Παίρνοντας αφορμή ωστόσο από την πληθωρική αγάπη και τις ευχές των ανθρώπων που δέχεται για την υγεία του, ο κ. Ιερόθεος στέλνει προς όλους το παρακάτω μήνυμα.

“Όσοι αγαπούν και το δείχνουν προσφέρουν θεραπευτική δύναμη στη ψυχή και στο σώμα, διότι οι άνθρωποι αγαπώντας μεταγγίζουν την ουσία του Θεού στους άλλους. Γι’ αυτό με την αγάπη αισθανόμαστε την πληρότητα και την ποιότητα της ζωής που έχουμε όλοι ανάγκη. Ευχαριστώ όλους για όσα αισθάνονται και με τον τρόπο τους εκδηλώνουν. Ανταποκρίνομαι στις ευχές τους με προσευχές για τους ίδιους και τους οικείους τους”.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ