Τρίτη 19 Μαρτίου 2024 | 12:28

Συνεργασία της Μητροπόλεως Λήμνου με το Ίδρυμα Ποιμαντικής Επιμόρφωσης

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

Στο πλαίσιο της ποιμαντικής ευθύνης για την βελτίωση των γνώσεων και ικανοτήτων των κληρικών της τοπικής Εκκλησίας, η μητρόπολη Λήμνου συνεργάζεται με το Ίδρυμα Ποιμαντικής Επιμορφώσεως της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, δίνοντα έτσι την δυνατότητα σε κληρικούς και λαϊκούς να συμμετάσχουν σε μοριοδοτούμενα εξ’ αποστάσεως προγράμματα επιμορφώσεως, μέσα από την παροχή εκπαιδευτικών προγραμμάτων υψηλού επιστημονικού επιπέδου.

Το Ίδρυμα Ποιμαντικής Επιμορφώσεως αποτελεί αυτόνομο Εκκλησιαστικό Νομικό Πρόσωπο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, με κύριο σκοπό την επιτυχή ολοκλήρωση των προγραμμάτων του Ι.Π.Ε. και οδηγεί στη χορήγηση βεβαίωσης Πιστοποιημένης Επιμόρφωσης σε κληρικούς και δημοσίους υπαλλήλους με βάση το Σύστημα Πιστοποίησης της Επιμόρφωσης στο δημόσιο τομέα (άρθρο 64 του Ν. 4415/2016).

Η πρώτη φάση του Προγράμματος μπορεί να έχει ως θεματολογία μία εκ των παρακάτω τριών ενοτήτων που αφορά στην :

1)   ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΥ ΒΙΟΥ.

2) ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΠΡΟΝΟΙΑΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΝΟΣΟΥΝΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΙΚΕΙΩΝ ΤΟΥΣ.

3) ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΠΡΟΝΟΙΑΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΕΝΘΟΥΣ.

Οι διαδικτυακές συναντήσεις θα υλοποιούνται απογευματινές ώρες (18:00 – 20:30) μία φορά την εβδομάδα, ώστε να εξυπηρετούνται οι εργαζόμενοι. Το πρόγραμμα θα διεξαχθεί από 25/01/2021 μέχρι 08/03/2021.

Για εκδήλωση συμμετοχής και ένταξης στο πρόγραμμα μπορεί να σταλεί email εντός πέντε ημερών από σήμερα στους υπεύθυνους κληρικούς της Μητροπόλεως :

  1. Αρχιμανδρίτη π. Κύριλλο Αλεξανδρόπουλο archkyralex@gmail.com
  2. Πρεσβύτερο π. Σπυρίδωνα Σκουτή p.spyridon.skoutis@gmail.com  

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ