Παρασκευή 26 Απριλίου 2024 | 22:52

Σκληρή διάψευση της Αρχιεπισκοπής για σενάρια υγείας Ιερωνύμου

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

Στη διάψευση όσων ακούγονται σχετικά με την υγεία του αρχιεπισκόπου Αθηνών προχώρησε σήμερα η Αρχιεπισκοπή μέσω του διευθυντή του γραφείου Τύπου, Χάρη Κονιδάρη.

Ο κ. Κονιδάρης ξεκαθαρίζει πως ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος “χαίρει άκρας υγείας” ενώ τονίζει με νόημα πως “και η αυτογελοιοποίηση έχει τα όριά της”.

Διαβάστε τη δήλωση διάψευσης της Αρχιεπισκοπής

«Προς ενημέρωση όλων όσοι, υπηρετώντας προφανώς τις προσωπικές τους σκοπιμότητες, διακινούν στο διαδίκτυο υποτιθέμενες «πληροφορίες» περί της υγείας του Αρχιεπισκόπου κ. Ιερωνύμου, τους ενημερώνουμε, για να μην…αγωνιούν ή…ανησυχούν αδικαιολόγητα, πως ο Μακαριώτατος χαίρει άκρας υγείας. 

Τους προσκαλούμε μάλιστα την Δευτέρα στο Συνοδικό Μέγαρο για να διαπιστώσουν ιδίοις όμμασι την αλήθεια, που, ηθελημένα και δόλια, παραποιούν. 

Τους πληροφορούμε δε, από τη στιγμή κιόλας που επικαλούνται και ανύπαρκτες πηγές της Αρχιεπισκοπής ή φθάνουν και στο σημείο να μιλούν για έκτακτη μετάβαση του Αρχιεπισκόπου στο εξωτερικό, και μάλιστα με στρατιωτικό αεροσκάφος για ιατρικούς λόγους, ότι και η αυτογελοιοποίηση έχει τα όριά της…»

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ