Κυριακή 28 Απριλίου 2024 | 18:01

ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ΣΕ Ο,ΤΙ ΙΣΟΠΕΔΩΝΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΑ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ

Πατρών: “Μας κατηγορούν ως ομοφοβικούς όταν εκφράζουμε τις θέσεις μας και την γνώμη μας”

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

Στον ρόλο της οικογένειας και της ανατροφής των παιδιών αναφέρθηκε από τον ιερό μητροπολιτικό ναό Ευαγγελιστρίας Πατρών ο οικείος μητροπολίτης Χρυσόστομος με αφορμή την αναφορά του χειροτονηθέντος διακόνου Νικολάου Σερέτη στην οικογένειά του.

«Η υγιής οικογένεια είναι το κύτταρο της κοινωνίας και μέσα από αυτήν την οικογένεια προέρχονται ευκλεείς βλαστοί, δηλαδή, τα παιδιά. Γι’ αυτό αγωνιζόμαστε υπερασπιζόμενοι την υγιή οικογένεια και αντιστεκόμαστε σε ό,τι έρχεται να ισοπεδώσει τα πάντα στην χώρα μας μέσα από νομοσχέδια που ετοιμάζονται. Όλα αυτά δυστυχώς γίνονται με στόχο να διαλυθεί η ρίζα της Ελληνικής κοινωνίας, δηλαδή η οικογένεια», τόνισε ο Σεβασμιώτατος.

Πρόσθεσε δε «μας κατηγορούν ως ομοφοβικούς όταν εκφράζουμε τις θέσεις μας και την γνώμη μας και ο,τιδήποτε άλλο κάτι που βεβαίως δεν ισχύει. Το μόνο που ισχύει είναι η φλόγα της καρδιάς μας και η αγάπη που έχουμε για την οικογένεια, για τα παιδιά μας, για την κοινωνία μας, για την πατρίδα μας», επεσήμανε.

Ο μητροπολίτης Πατρών σημείωσε με έμφαση πως, «αν δεν αντισταθούμε τι λόγο θα δώσουμε στους πατέρες μας που έφυγαν ήδη από τον κόσμο αυτό; Τι λόγο θα δώσουμε στα παιδιά μας που ζουν και μεγαλώνουν σήμερα; Τι λόγο θα δώσουμε στους επιγενομένους;», κατέληξε.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ