Παρασκευή 26 Απριλίου 2024 | 19:42

Λήξη ενοριακών δράσεων στον Άγιο Αντώνιο Άνω Πατησίων

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

Την Παρασκευή 1η Ιουνίου 2018 μέσα σε εορταστικό κλίμα πραγματοποιήθηκε στον αύλειο χώρο του Ιερού Ενοριακού Ναού Αγίου Αντωνίου Άνω Πατησίων η εκδήλωση λήξης των Δράσεων της Ενορίας με θεατρική παράσταση από τα παιδιά του Κατηχητικού και παρουσίαση των δραστηριοτήτων από τους υπευθύνους των Δράσεων με προβολή οπτικοακουστικού υλικού από την εκπαιδευτική χρονιά που πέρασε.

Στο πρώτο μέρος της εκδήλωσης τα παιδιά του Κατηχητικού έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό σε ένα ξεχωριστό θεατρικό δρώμενο με τίτλο από την “Εγώ-πολη στην Εσύ-πολη” από το ομώνυμο βιβλίο της Μυρσίνης Βιγγοπούλου. Τα παιδιά με το πηγαίο ταλέντο τους κατάφεραν να αγγίξουν τις καρδιές όλων μας, δίνοντας ένα διαχρονικό μήνυμα για την αξία της υπέρβασης του ατομικισμού, τη σημασία της ομαδικότητας και της συλλογικότητας στη ζωή μας και διδάσκοντας σε όλους μας τον τρόπο να σμιλεύουμε ενοριακή συνείδηση.

Στο δεύτερο μέρος πραγματοποιήθηκε προβολή οπτικοακουστικού υλικού όλων των Δράσεων, στο οποίο παρουσιάστηκαν σημαντικές στιγμές της ζωής της Ενορίας, έγινε αναφορά στο έργο που υλοποιήθηκε κατά την διάρκεια του έτους και τέθηκαν οι στόχοι για τη νέα εκπαιδευτική περίοδο, προσκαλώντας παράλληλα και άλλους επιστήμονες για να βοηθήσουν στις ανωτέρω Δράσεις.

Ακολούθως, ο Προϊστάμενος του Ναού Αρχιμ. Θεολόγος Αλεξανδράκης ευχαρίστησε τον Πανιερώτατο Μητροπολίτη Βελεστίνου κ. Δαμασκηνό, εκπρόσωπο του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. κ. Ιερωνύμου Β΄ και τους τριάντα και πλέον συντελεστές της θεατρικής παράστασης. Στη συνέχεια απενεμήθησαν τιμητικές πλακέτες στους είκοσι υπευθύνους των Δράσεων για την προσφορά τους. Ευχαρίστησε εγκάρδια όλους τους παρευρισκομένους για την παρουσία τους και επίσης όλους όσους βοήθησαν εθελοντικά για την πραγματοποίηση αυτής της εκδήλωσης. Τέλος, εξέφρασε την ελπίδα και την βεβαιότητα για την συνέχιση αυτής της όμορφης ενοριακής προσπάθειας.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Βελεστίνου κ. Δαμασκηνός, εκπρόσωπος του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. κ. Ιερωνύμου Β΄, ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμ. Ευτύχιος Σαρμάνης προϊστάμενος Ι.Ν. Αγίου Ανδρέου Άνω Πατησίων, οι Αιδεσιμολογιώτατοι Αριστομένης Σαμαράς, Ζήσης Κτενίδης, ο βουλευτής κ. Θεόδωρος Φορτσάκης τ. Πρύτανης ΕΚΠΑ, ο πρόεδρος ΟΜΣΙΕ κ. Κωνσταντίνος Πολίτης και ο κοσμήτορας της ΟΜΣΙΕ κ. Χάρης Συμεωνίδης, ο τ. Διοικητής Τροχαίας Αθηνών κ. Γεώργιος Διαμαντόπουλος και πλήθος γονέων και ενοριτών που με πολλή αγάπη αγκάλιασαν και τίμησαν την αποψινή εκδήλωση.

Μετά το πέρας της εκδήλωσης ακολούθησε κέρασμα με χειροποίητα εδέσματα που προσφέρθηκαν πλουσιοπάροχα από τις κυρίες της Ενορίας σε όλους τους παρευρισκομένους.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ