Κυριακή 28 Απριλίου 2024 | 11:39

Γρεβενά: Στην εκδήλωση του Συλλόγου Αιμοδοτών συμμετείχε ο μητροπολίτης Δαβίδ

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

Εκδήλωση με σκοπό την προσέλκυση νέων μελών αλλά και κλήρωση δώρων της λαχειοφόρου αγοράς του, πραγματοποίησε σήμερα στην Κεντρική πλατεία Γρεβενών, ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Γρεβενών «Δώρο Ζωής».

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του και ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Γρεβενών κ. Δαβίδ, στέλνοντας το δικό του μήνυμα.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Βασίλης Καραπάς και ο Ταμίας του Συλλόγου Βασίλης Σιακαβάρας αναφέρθηκαν στην σπουδαιότητα της αιμοδοσίας.

Ο Μητροπολίτης Γρεβενών τράβηξε τον πρώτο τυχερό αριθμό που κερδίζει ένα tablet, προσφορά του Συλλόγου. Τα μέλη του Εθελοντικού Συλλόγου ευχαριστούν όλους τους επαγγελματίες των Γρεβενών για την προσφορά των δώρων.

Εάν κερδίζετε, κάποιο από τα παραπάνω δώρα, επικοινωνήστε με τα τηλέφωνα: 6974 050 906 ή 6980 526 526

Στην εκδήλωση βρέθηκε και ο Περιφερειακός Σύμβουλος της ΠΕ Γρεβενών, ο οποίος πρόσφερε και δώρο, Θεόδωρος Θεοδώρου. Εκεί ήταν και ο Πρόεδρος του ΔΔ Σπηλαίου Γρεβενών Γιάννης Βαβρίτσας.

Τα έσοδα από την λαχειοφόρο αγορά θα διατεθούν στην ανακατασκευή του οχήματος της κινητής μονάδας αιμοδοσίας του Συλλόγου, που αποκτήθηκε πριν από λίγες μέρες, από το Νοσοκομείο Γρεβενών.

ΠΗΓΗ: star-fm.gr

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ