Σάββατο 18 Μαΐου 2024 | 2:53

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΘΩΩΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΓΡΕΒΕΝΩΝ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ

Γρεβενών: «Ο πανάγαθος Θεός με ελέησε με τη δικαστική μου δικαίωση»

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

«Ο πανάγαθος Θεός με ελέησε με τη δικαστική μου δικαίωση» επισημαίνει ο μητροπολίτης Γρεβενών Δαβίδ σε ανακοίνωση που εξέδωσε μετά την δικαστική του αθώωση για δεύτερη φορά από το δικαστήριο των Γρεβενών.

Ο ιεράρχης μέσω αυτής εκφράζει τη βαθιά του λύπη για την καταδίκη των μηνυτών του, (κατοίκων Κληματακίου Γρεβενών) οι οποίοι όπως τονίζει, «αντί να αναλωθούν στον επίπονο αγώνα της συγγνώμης και συγχώρεσής τους για την οποία παρακαλούσε και ευχόταν μέχρι και την ύστατη στιγμή, εξήντλησαν τις προσπάθειές τους στον εξάχρονο δικαστικό αγώνα της σταύρωσης, κατασυκοφάντησης και καταδίκης του».

Ο κ. Δαβίδ καταλήγει ωστόσο σημειώνοντας πως «ο ίδιος επιθυμεί και προσεύχεται να υπάρξει πνευματική τους αντάμωση για την οποία θα εξαντλήσει κάθε του προσπάθεια».

Να σημειωθεί, ότι οι κάτοικοι του Κληματακίου Γρεβενών μέσω των έξι εκπροσώπων τους, καταδικάστηκαν σε οχτώ μήνες φυλάκιση με τις κατηγορίες της συκοφαντικής δυσφήμισης και της ψευδής καταμήνυσης, εναντίον του μητροπολίτη Γρεβενών Δαβίδ, τον οποίο κατηγορούσαν ότι αφαίρεσε εν κρυπτώ ιερά κειμήλια από την εκκλησία του χωριού τους, χωρίς να ακολουθηθούν οι νόμιμες διαδικασίες.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ