Πέμπτη 2 Μαΐου 2024 | 10:54

ΘΑ ΤΙΜΗΣΕΙ ΤΟΝ ΕΦΟΡΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΗ ΤΗΣ ΕΝΟΡΙΑΣ

Mε πλούσιες λειτουργικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις o εορτασμός του Προφήτου Ηλιού Κόρμπι Βάρης

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

Με πλούσιες λειτουργικές, επιμορφωτικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις θα τιμήσει και φέτος τον έφορο και προστάτη της ενορίας ο ιερός ναός Προφήτου Ηλιού Κόρμπι Βάρης.

Η έναρξη των εκδηλώσεων θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Δευτέρα 17 Ιουλίου στις 7 το απόγευμα με την επίσημη υποδοχή της ιεράς εικόνας της Παναγίας Κουκουζελίσης – Τριχερούσης από τον ιερό ναό Θεομάνας – Παναγίας Οδηγητρίας Νέας Κίου Αργολίδος. Αμέσως μετά θα τελεστεί η ακολουθία του εσπερινού, της μεγάλης παράκλησης, του αποδείπνου και οι Χαιρετισμοί της Παναγίας, χοροστατούντος του μητροπολίτη Γλυφάδας κ. Αντωνίου.

Την Τετάρτη 19 Ιουλίου -παραμονή της εορτής του προφήτη- στις 7:30 το απόγευμα, θα τελεστεί ο μέγας πανηγυρικός εσπερινός, προεξάρχοντος του πρωτοσυγκέλλου της μητροπόλεως Γλυφάδας αρχιμανδρίτη Αλεξίου Ψωΐνου, ενώ την Πέμπτη 20 Ιουλίου -ανήμερα της εορτής- στις 7 το πρωί, θα τελεστεί η πανηγυρική αρχιερατική θεία λειτουργία, ιερουργούντος του μητροπολίτη Γλυφάδας κ. Αντωνίου.

Το απόγευμα της ιδίας ημέρας στις 18.30, θα τελεστεί ο μεθέορτος εσπερινός και η παράκληση, ενώ αμέσως μετά θα λάβει χώρα το ΙΒ΄ φεστιβάλ παραδοσιακών χορών «Τα Ορέστεια» από τον λαογραφικό όμιλο Βάρης «Σεμέλη» σε συνεργασία με τον Ο.Α.Π.Π.Α. του Δήμου Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης.  

Καθόλη τη διάρκεια της παραμονής της ιεράς εικόνας στον ιερό ναό Προφήτου Ηλιού Κόρμπι Βάρης, θα τελείται καθημερινά το πρωί θεία λειτουργία, ενώ κατά τη διάρκεια της ημέρας θα τελείται ιερά παράκληση, εσπερινός αλλά και ενδιαφέρουσες ομιλίες από εκλεκτούς ομιλητές σύμφωνα με το ακόλουθο πρόγραμμα.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ