Σάββατο 27 Απριλίου 2024 | 14:51

ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΦΑΝΟΥΜΕ ΔΗΘΕΝ ΕΚΜΟΝΤΕΡΝΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ

Δημητριάδος: “Αυτό το κράτος στέκεται με αγνωμοσύνη απέναντι στο Χριστό και στην Εκκλησία”

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

“Σήμερα τούτο το γένος και ιδιαίτερα σε αυτή την πατρίδα και κυρίως αυτό το κράτος φοβάμαι ότι στέκεται με αγνωμοσύνη απέναντι στο Χριστό και στην Εκκλησία”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μητροπολίτης Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος από τον ιερό ναό Αναλήψεως του Χριστού Βόλου όπου τέλεσε τη θεία λειτουργία.

“Στην προσπάθεια να φανούμε εκμοντερνισμένοι προοδευτικοί δήθεν τάχα της, παρακολουθώντας ένα ρεύμα μιας εποχής δυστυχώς, επιτρέψτε μου να το πω αυτοκτονικό για τη δύση, ακολουθούμε και εμείς τα βήματα, μη νιώθοντας την ανάγκη να σταθούμε με ευγνωμοσύνη απέναντι σε αυτό που ο Θεός μας δώρισε και μας έδωσε, την αληθινή αγάπη, την αληθινή κοινωνία την αληθινή οικογένεια που προκύπτει από το γάμο ενός ανδρός και μιας γυναίκας. Έτσι είναι τα πράγματα. Ο Χριστός, όμως περιμένει όλους κάποια στιγμή και ευεργετεί και τον ένα που γύρισε να πει ευχαριστώ”, συμπλήρωσε ο Σεβασμιώτατος.

Ο μητροπολιτης Ιγνάτιος, κλείνοντας τόνισε πως, «ας παραμείνουμε στην ευχαριστία και ας παραμείνουμε ενωμένοι μαζί του. Ίσως κάποια στιγμή και εμείς πρέπει να αναλαμβάνουμε τις ευθύνες για όλους, να προσευχόμαστε για όλους, να έρθει φωτισμός, να κρατήσουμε τις αξίες που παραλάβαμε από τις πατέρες μας, να τις μεταλαμπαδεύουμε στα παιδιά και στα παιδιά των παιδιών μας και να σταθούμε αντάξιοι της δικής του ευεργεσίας για να ζήσουμε μαζί του τον αληθινό παράδεισο”.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ