Κυριακή 28 Μαΐου 2023 | 15:49

ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

Διερευνώνται πιθανές ευθύνες για καθυστέρηση στη νοσηλεία του μακαριστού μητροπολίτη Κοσμά

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

18,991ΥποστηρικτέςΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Το ενδεχόμενο να υπάρχουν ευθύνες για την καθυστερημένη μεταφορά του μακαριστού μητροπολίτη Κοσμά στο νοσοκομείο, παρότι νοσούσε βαρύτατα από κορωνοϊό, διερευνάται με εντολή της Εισαγγελίας Αγρινίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του sinidisi.gr, έχουν ήδη κληθεί συγκεκριμένα πρόσωπα προκειμένου, καταρχάς, να καταστήσουν σαφές ποιος είχε την ιατρική ευθύνη, όταν ο ιεράρχης παρέμενε στην κατοικία του από τις 18 Νοεμβρίου 2021, οπότε και βρέθηκε θετικός στον Covid-19, έως την 1η Δεκεμβρίου, όπου και διακομίστηκε εσπευσμένα στη νοσηλευτική μονάδα σε άσχημη κατάσταση.

Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, γιατρός από το Βόλο, ο οποίος φέρεται να υπαγόρευε την ιατρική αγωγή, όσο ο μακαριστός μητροπολίτης παρέμενε στην κατοικία του, θα κληθεί να πει ό,τι γνωρίζει -εφόσον γνωρίζει- σχετικά με τις συνθήκες, κάτω από τις οποίες παρήλθαν οι πρώτες κρίσιμες για την εξέλιξη της νόσου ημέρες.

Ουσιαστικά, διερευνάται αν η κατ΄οίκον νοσηλεία, ήταν επιλογή συγκεκριμένου προσώπου ή προσώπων, πέραν του ιδίου του ιεράρχη, και κατά πόσο αυτή στέρησε πολύτιμο χρόνο, με αποτέλεσμα τη ραγδαία επιδείνωση της υγείας του, που ήταν εξαιρετικά δύσκολο να αναστραφεί.

Με ενδιαφέρον αναμένονται ωστόσο τα στοιχεία που θα προκύψουν και όλα δείχνουν ότι η υπόθεση θα περάσει στο στάδιο της ανάκρισης.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ