Παρασκευή 26 Απριλίου 2024 | 9:52

Η Αρχιεπισκοπή Αυστραλίας δίπλα σε όσους πλήττονται από την πανδημία

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

Δίπλα σε όσους πλήττονται από τις επιπτώσεις της πανδημίας στέκεται η Αρχιεπισκοπή Αυστραλίας μέσω του Ελληνικού Κέντρου Προνοίας.

Το Κέντρο στηρίζει ηθικά αλλά και υλικά όσους έχουν ανάγκη ψυχολογικής στήριξης ή οικονομικές δυσκολίες, διανέμοντας κατ’ οίκον, μέσω του προγράμματος “Πράξεις Αγάπης / Acts of Love”, γεύματα δύο φορές την εβδομάδα ενώ έχει προχωρήσει στη δημιουργία Δίγλωσσης Εθνικής Τηλεφωνικής Γραμμής Ψυχικής Υγείας, η οποία είναι διαθέσιμη για οποιονδήποτε αντιμετωπίζει συναισθηματική ή ψυχολογική δυσφορία.

Η Δίγλωσση Εθνική Τηλεφωνική Γραμμή παρέχει υποστήριξη, συμβουλευτική, πληροφόρηση και δυνατότητα παραπομπής σε αρμόδιες υπηρεσίες. Οι ενδιαφερόμενοι, για ενημέρωση ή για να κλείσουν ραντεβού ώστε να μιλήσουν με ειδικό σύμβουλο, παρακαλούνται να καλέσουν στον αριθμό: 1800 77 66 42, από Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 8:00 π.μ. έως τις 6:00 μ.μ.. Σημειώνεται ότι η Υπηρεσία είναι δωρεάν και διέπεται από εμπιστευτικότητα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη δωρεάν διανομή γευμάτων, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στα γραφεία του Ελληνικού Κέντρου Προνοίας, στο 95 16 21 88, από Δευτέρα έως Παρασκευή, τις ώρες από 8:30 π.μ. έως 5:00 μ.μ..

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ