Παρασκευή 26 Απριλίου 2024 | 19:37

Κατανυκτικοί Χαιρετισμοί μπροστά στην Τριχερούσα στον Πειραιά

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

Μέσα σε κλίμα κατάνυξης και με την παρουσία πλήθους πιστών της ενορίας τελέστηκε απόψε η Α’ στάση των Χαιρετισμών προς την Υπεραγία Θεοτόκο, στον Ιερό Ναό Αγ. Κωνσταντίνου & Ελένης Πειραιώς.

Στον ως άνω Ιερό Ναό, τελούνται κάθε Παρασκευή, τρεις ακολουθίες Χαιρετισμών στις 17:00, στις 19:00 & στις 21:00 και ακολούθως τελείται βραδινή Θεία Λειτουργία.

Στην τελευταία ακολουθία η προσέλευση του κόσμου ήταν πολύ ενθαρρυντική καθώς το εκκλησίασμα αποτελείτο από εργαζομένους και πολλούς νέους, ιδίως φοιτητές, που προσήλθαν ευλαβικά να τιμήσουν την Κυρία Θεοτόκο.
Να σημειωθεί ότι οι ακολουθίες των Χαιρετισμών τελούνται ενώπιον της Ιεράς Εικόνος της Παναγίας της Τριχερούσης, που αποτελεί πιστό αντίγραφο της εικόνας της Ιεράς Μονής Χιλανδαρίου του Αγίου Όρους.

O προϊστάμενος του Ναού, π. Ιωάννης Παναγιώτου, ευχήθηκε σε όλους «με το “Χαίρε η Κεχαριτωμένη” να διανύσουμε την περίοδο της Αγίας & Μ. Τεσσαρακοστής που ανοίγεται μπροστά μας και η Παναγία μας να είναι η σκέπη μας που θα μας προστατεύει από κάθε πειρασμό, από καθετί γήινο και κοσμικό υπάρχει γύρω μας.”

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ