Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2024 | 13:09

ΣΕ ΒΙΝΤΕΑΚΙ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΣΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΟΣΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ

Δημητριάδος: “Πως είναι δυνατόν μια μάνα να αφαιρέσει τη ζωή από τα ίδια της τα παιδιά” (ΒΙΝΤΕΟ)

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.


Ένα σύντομο βιντεάκι ετοίμασε ο μητροπολίτης Δημητριάδος Ιγνάτιος με αφορμή την τέταρτη στάση των Χαιρετισμών που θα ψαλεί αύριο στους ναούς αλλά και όσα συμβαίνουν στις μέρες μας.

«Την ώρα που όλοι αναρωτιόμαστε πως είναι δυνατόν μια μάνα να αφαιρέσει τη ζωή από τα ίδια της τα παιδιά την ίδια στιγμή στρεφόμαστε προς την Παναγία Μητέρα του Κυρίου μας», επισημαίνει μέσα από αυτό ο κ. Ιγνάτιος.

Όπως τονίζει μάλιστα «την καλούμε σαν φιλόστοργη μητέρα να διώξει κάθε συμφορά από τους ανθρώπους τούτη την εποχή απ’ όσους είναι καταδιωκόμενοι, πρόσφυγες, άνθρωποι που έχουν ανάγκη τη στοργή και την αγάπη. Από τους ανθρώπους του πόνου που βρίσκονται στο κρεββάτι της αρρώστιας, από αυτούς που στερήθηκαν τους αγαπημένους τους, απ’ τον καθένα από μας που νιώθουμε την ανάγκη να έχουμε αληθινή Μητέρα στη ζωή μας», αναφέρει.

Ο ιεράρχης καταλήγει ωστόσο λέγοντας πως, «είναι αυτή που εισακούει και δέχεται τη δέησή μας όταν είναι από καθαρή καρδιά και θέλει την πίστη μας και την αγάπη μας στον υιό της και τότε πρεσβεύει για όλους μας».

Παρακολουθήστε το σύντομο βιντεάκι του μητροπολίτη Δημητριάδος

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ