Σάββατο 27 Απριλίου 2024 | 6:38

Ξάνθη: Επιμορφωτικά προγράμματα για τους ιερείς της μητρόπολης

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

Την Δευτέρα 22 Ιουνίου 2015 στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου της Ιεράς Μητροπόλεως Ξάνθης και Περιθεωρίου πραγματοποιήθηκε η 4η Θεματική Ενότητα του Επιμορφωτικού Προγράμματος “Εισαγωγή στην Εξομολογητική”, το οποίο παρακολούθησαν 35 πνευματικοί της Ιεράς Μητροπόλεως.

Στην ενότητα αυτή έγινε η ανακεφαλαίωση των όσων αναπτύχθηκαν στις προηγούμενες ενότητες, από τον Ιεροκήρυκα της Ιεράς Μητροπόλεώς π. Ιωακείμ Μούκανο.

Ακολούθησε η παρουσίαση και συζήτηση στην ολομέλεια των εργασιών των εκπαιδευομένων κληρικών καθώς και η αξιολόγηση των εκπαιδευομένων.

Στην συνάντηση είχαμε την ευλογία της παρουσίας του Αιδεσιμολογιώτατου Πρωτοπρεσβύτερου π. Αδαμαντίου Αυγουστίδη, Γενικού Διευθυντού του Ιδρύματος Ποιμαντικής Επιμόρφωσης και Γενικού Αρχιερατικού Επιτρόπου της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, ο οποίος μοιράστηκε μαζί τις εμπειρίες του από την μέχρι τούδε εφαρμογή του προγράμματος.

Το πρόγραμμα περατώθηκε με προσλαλιά του Μητροπολίτου Ξάνθης και Περιθεωρίου κ. Παντελεήμονος, ο οποίος ευχαρίστησε τους εκπαιδευτές που συμμετείχαν στο πρόγραμμα και ενεθάρρυνε τους πατέρες να συμμετάσχουν και στα μελλοντικά προγράμματα επιμόρφωσης, την ευθύνη και το συντονισμό των οποίων έχει ο Πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητροπόλεως π. Σωφρόνιος Γκουτζίνης.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ