Σάββατο 27 Απριλίου 2024 | 9:23

ΔΙΣ: Δεν έχουμε ενοικιάσει κανένα χώρο για κατασκευή ξενώνα μεταναστών στα Μέγαρα

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

ORTHODOXIA.INFO | Σπύρος Παπαγεωργίου Απάντηση σε αναληθή δημοσιευματα του Τύπου που μιλάνε για παραχώρηση οικοπέδων της Εκκλησίάς της Ελλάδος σε ΜΚΟ για δημιουργία κέντρου φιλοξενίας μεταναστών στη Νέα Πέραμο, έδωσε η Διαρκής Ιερά Σύνοδος.

Σε ανακοίνωσε που εξέδωσε τονίζει “ότι ουδεμία τέτοια παραχώρηση ή ενοικίαση έγινε εκ μέρους της Εκκλησίας της Ελλάδος προς τους αρμοδίους φορείς της Πολιτείας, ούτε ελήφθη κάποια απόφαση προς τούτο”, ενώ εκφράζει την συμπαράστασή της στην δικαία αντίδραση του λαού και των κατοίκων της περιοχής.

Αναλυτικά η σχετική παράγραφος:

Στο θέμα το οποίο προέκυψε σχετικά με δημοσιεύματα με τίτλους «Μπίζνες του αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου με Μ.Κ.Ο. για δημιουργία κέντρου φιλοξενίας μεταναστών στη Νέα Πέραμο της περιοχής των Μεγάρων» και για την «παραχώρηση εκ μέρους της Εκκλησίας της Ελλάδος αναλόγου χώρου για τον παραπάνω σκοπό», η Δ.Ι.Σ. υπευθύνως δηλώνει ότι ουδεμία τέτοια παραχώρηση η ενοικίαση έγινε εκ μέρους της Εκκλησίας της Ελλάδος προς τους αρμοδίους φορείς της Πολιτείας, και ότι ουδέποτε ελήφθη σχετική απόφαση προς τούτο. Επί πλέον εκφράζει την συμπαράστασή της στην δικαία αντίδραση του λαού και των κατοίκων της περιοχής για το συγκεκριμένο θέμα, η οποία οφείλεται σε μη ορθές πληροφορίες.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ