Παρασκευή 26 Απριλίου 2024 | 6:42

ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΤΕΛΕΣΕΙ ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΟΝΗΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ ΤΟΥ ΒΟΥΝΟΥ

Στην Πέρθη της Δυτικής Αυστραλίας από σήμερα ο Αρχιεπίσκοπος Μακάριος

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

Στην Πέρθη της Δυτικής Αυστραλίας έφτασε σήμερα ο Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας κ. Μακάριος προκειμένου να τελέσει τα εγκαίνια του καθολικού της ιεράς μονής Αγίου Ιωάννου του Βουνού.

Ο Σεβασμιώτατος θα παραμείνει στη Δυτική Αυστραλία μέχρι το πρωί της Τρίτης και κατά το διάστημα της παραμονής του πέραν των εγκαινίων που θα τελέσει, θα χοροστατήσει στην ακολουθία του εσπερινού του Σαββάτου στον ιερό ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου.

Την Κυριακή ωστόσο θα τελέσει τη θεία λειτουργία στον ιερό ναό Αγίου Νεκταρίου, θα επισκεφθεί το Ελληνικό Προξενείο και το Ελληνορθόδοξο Γηροκομείο του Αγίου Ανδρέα, ενώ θα συναντήσει πολλούς εκ των ομογενών.

Κατά την άφιξή του στο αεροδρόμιο της Πέρθης τον Αρχιεπίσκοπο υποδέχθηκαν ο επίσκοπος Κυανέων κ. Ελπίδιος, Αρχιεπισκοπικός Επίτροπος Πέρθης, ο επίσκοπος Μελόης κ. Αιμιλιανός, πρώην Ηγούμενος της Ιεράς Μονής του Αγίου Ιωάννου, η αδελφότητα της ιεράς μονής, οι ιερείς της Πέρθης και ευλαβείς πιστοί.

Τον Σεβασμιώτατο κ. Μακάριο συνοδεύουν ο Αρχιδιάκονος Αθηναγόρας, ο Διάκονος Τιμόθεος και ο αγιογράφος κ. Λάμπρος Νιζάμης.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ