Παρασκευή 26 Απριλίου 2024 | 9:24

ΤΙ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΕΛΝΕΙ Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ ΜΑΚΑΡΙΟΣ

Σε λειτουργία η νέα αναβαθμισμένη ιστοσελίδα της Αρχιεπισκοπής Αυστραλίας

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να ενημερώσουμε το πλήρωμα της ιεράς αρχιεπισκοπής καθώς και τους απανταχού φίλους της τοπικής Εκκλησίας και της Ελληνικής Ομογένειας της Αυστραλίας ότι έχει τεθεί σε λειτουργία η νέα αναβαθμισμένη λειτουργικά και αισθητικά ιστοσελίδα μας.

Πρόκειται για την νέα ιστοσελίδα η αποστολή της οποίας είναι να λειτουργήσει ως διαδικτυακή πύλη επικοινωνίας, πληροφόρησης, πνευματικής κατάρτισης και ενημέρωσης για τη λειτουργική ζωή, την ποιμαντική και λοιπή διακονία της τοπικής μας Εκκλησίας. Ο επισκέπτης της ιστοσελίδας έχει τη δυνατότητα να ενημερωθεί για την ιστορία και την αποστολή της Ιεράς Αρχιεπισκοπής μας, να αντλήσει χρηστικές πληροφορίες για τα ιερά μυστήρια και τις ιερές ακολουθίες, να πλουτιστεί θεολογικά, να αποκτήσει πρόσβαση σε επικοινωνία με τις ενορίες και τις ιερές μονές, τους οργανισμούς, τα ιδρύματα και τα σχολεία της ορθοδόξου εν Αυστραλία Εκκλησίας, κ.ά.

Το πληροφοριακό και ενημερωτικό υλικό της νέας ιστοσελίδας ανανεώνεται και εμπλουτίζεται συνεχώς με σκοπό να ανταποκρίνεται στις σύγχρονες ανάγκες του φιλοχρίστου λαού μας και ιδιαίτερα των νέων ανθρώπων που εμπιστεύονται το διαδίκτυο ολοένα και περισσότερο στην καθημερινότητά τους.

Εξάλλου, στο μήνυμα καλωσορίσματος των επισκεπτών της ιστοσελίδας, ο Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας κ. Μακάριος αναγνωρίζει ότι το διαδίκτυο έχει εξελιχθεί σε πολύτιμο εργαλείο που διευκολύνει την καθημερινότητά μας και λειτουργεί ως ανεξάντλητη «δεξαμενή» γνώσεων και ως ένας δίαυλος άμεσης ενημέρωσης και επικοινωνίας, που συνδέει τους ανθρώπους σε όποια γωνιά της γης κι αν ευρίσκονται. Σημειώνει, ταυτόχρονα τους κινδύνους και τις «παγίδες» που συχνά κρύβονται στον «ψηφιακό κόσμο» ιδίως όταν η χρήση του διαδικτύου γίνεται αλόγιστα, άκριτα ή με υπερβολική συχνότητα.

«Από αυτό το σκεπτικό ορμώμενη η τοπική εκκλησία αξιοποιεί τη σύγχρονη τεχνολογία προκειμένου να δυναμώσει τη φωνή της και να κηρύξει όπως πάντοτε την αλήθεια, προσφέροντας στο φιλόχριστο ποίμνιο ένα ασφαλές και αξιόπιστο μέσο πληροφόρησης και επικοινωνίας», επισημαίνει ο Σεβασμιώτατος στο μήνυμά του ενώ καταλήγει προσκαλώντας όλους, «να περιηγηθείτε στον ιστότοπό μας, να γνωρίσετε τους καλούς μας επισκόπους και τους εργατικούς κληρικούς μας που διακονούν με αγάπη και αυταπάρνηση εδώ στους αντίποδες αλλά και να επικοινωνήσετε μαζί μας όσο μακριά κι αν βρίσκεστε».

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ