Σάββατο 27 Απριλίου 2024 | 5:02

Πάνω από 2.000.000 προβολές των μεταδόσεων της Μ. Τεσσαρακοστής και Μ. Εβδομάδος

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

Πάνω από 2.000.000 προβολές πραγματοποίησαν οι ζωντανές μεταδόσεις της Ορθόδοξης Εκκλησιαστικής Τηλεόρασης από την πρώτη ημέρας των περιορισμών εξαιτίας του Covid 19 μέχρι και την Κυριακή του Πάσχα.

Δυο εκατομμύρια προβολές από υπολογιστές, κινητά τηλέφωνα και άλλες «έξυπνες συσκευές» στην Ελλάδα και 20 περίπου ακόμη χώρες του κόσμου που παρακολουθούσαν σε καθημερινή βάση τις μεταδόσεις της Ορθόδοξης Εκκλησιαστικής Τηλεόρασης ORTHODOXTV.GR από τον ιερό ναό αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Πεύκης.

Όλες οι μεταδόσεις έγιναν ταυτόχρονα μέσω Facebook και Youtube ενώ υπήρχε και τηλεοπτική αναμετάδοση μέσω του τηλεοπτικού σταθμού Blue Sky.

Αποκορύφωμα των μεταδόσεων της Ορθόδοξης Εκκλησιαστικής Τηλεόρασης ήταν αυτή της Πανυχχίδας της Αναστάσεως η οποία εκτός από την διαδικτυακή μετάδοση, αναμεταδόθηκε τηλεοπτικά και από δυο τηλεοπτικούς σταθμούς, τον ΣΚΑΪ και τον Blue Sky.

Η καθημερινή αναμετάδοση όλων των ακολουθιών της Μεγάλης Τεσσαρακοστής που κορυφώθηκε την Μεγάλη Εβδομάδα, ήταν μια πρωτοβουλία του Οργανισμού Ανάδειξης Ελληνικού και Ορθόδοξου Πολιτισμού «ΑΕΝΑΟΣ» σε συνεργασία με την Ι.Μητρόπολη Κηφισίας Αμαρουσίου και Ωρωπού και υλοποιήθηκε από τα στελέχη της Ορθόδοξης Εκκλησιαστικής Τηλεόρασης ORTHODOXTV προκειμένου όλοι οι ορθόδοξοι που βρίσκονται ακόμη μακριά από τις εκκλησιές να μπορούν έστω και εξ’ αποστάσεως να «επισκέπτονται» την Εκκλησία, βιώνοντας έστω και με αυτόν τον τρόπο το νόημα των ημερών.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΑΕΝΑΟΣ ΑΜΚΕ, δημοσιογράφος κ. Ανδρέας Λουδάρος σχολιάζοντας την πρωτοβουλία του Οργανισμού δήλωσε: «Ήταν το λιγότερο που θα μπορούσαμε να κάνουμε σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία για την πατρίδα μας και τον κόσμο όλο. Σε τέτοιες στιγμές ο καθένας μας είναι υποχρεωμένος στο μέτρο των δυνατοτήτων του να στηρίξει την κοινότητα και να βάλει το δικό του λιθαράκι στην κατασκευή αυτού του τοίχους προστασίας όχι μόνο της υγείας μας αλλά και των παραδόσεων μας.

Θα ήθελα προσωπικά να ευχαριστήσω τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κηφισίας κ. Κύριλλο για την εμπιστοσύνη, τους ιερείς και το προσωπικό του Ι.Ν. Αγίων Αποστόλων για την άψογη συνεργασία και τη φιλοξενία τους καθώς και όλο το προσωπικό της Ορθόδοξης Εκκλησιαστικής Τηλεόρασης που με αυταπάρνηση και ζήλο στήριξαν την προσπάθεια.

Η μεγαλύτερη ικανοποίηση για εμάς είναι οι εκατομμύρια προβολές και τα εκατοντάδες μηνύματα από ανθρώπους από ολόκληρη τη χώρα και πολλές άλλες περιοχές του πλανήτη που μας έδωσαν δύναμη με τα «ευχαριστώ» τους».

Η Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση θα εξακολουθήσει να μεταδίδει τη Θ. Λειτουργία για όσο καιρό θα κρατήσουν τα μέτρα και τις επόμενες ημέρες, σύμφωνα με πρόγραμμα που θα ανακοινωθεί.

 

ΠΗΓΗ: ΑΕΝΑΟΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ