Παρασκευή 26 Απριλίου 2024 | 19:39

Ο αρχιμανδρίτης Ραφαήλ Ευαγγέλου νέος ηγούμενος στη μονή αγίου Ραφαήλ Πυργετού

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

ORTHODOXIA.INFO | Αναστάσιος Βόπης Ο αρχιμανδρίτης Ραφαήλ Ευαγγέλου εξελέγη σήμερα το πρωί νέος ηγούμενος στην ιερά μονή των αγίων Ραφαήλ, Νικολάου και Ειρήνης που βρίσκεται στον Πυργετό Λαρίσης.

Ο νέος ηγούμενος, που εξελέγη με ευρεία πλειοψηφία κατά την ψηφοφορία που διεξήχθη, καταλαμβάνει τη θέση του μέχρι πρότινος ηγουμένου αρχιμανδρίτη Διονύσιου Παπαλέξη, ο οποίος και παραιτήθηκε για προσωπικούς λόγους.

Παράλληλα, η αδελφότητα της μονής με δεύτερη ψηφοφορία εξέλεξε και τα μέλη του νέου Ηγουμενοσυμβουλίου του οποίου η θητεία θα είναι τριετής και πλέον θα συγκροτείται από τον αρχιμανδρίτη Νεόφυτο Μαχό και τον διάκονο Βίκτωρ Γκάγκο.

Μετά το τέλος της ψηφοφορίας η νέα αδελφότητα ανακοίνωσε το αποτέλεσμα στον μητροπολίτη Λαρίσης κ. Ιερώνυμο, ο οποίος αφού το ενέκρινε ευλόγησε τους νεοεκλεγέντες και τους ευχήθηκε καλή δύναμη στα νέα τους καθήκοντα.

Να σημειωθεί ότι ο νέος ηγούμενος διακονεί ως εφημέριος στον ιερό μητροπολιτικό ναό του αγίου Αχιλλίου για πάρα πολλά χρόνια και είναι ιδιαίτερα αγαπητός στην πόλη της Λάρισας.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ