Σάββατο 27 Απριλίου 2024 | 6:10

ΤΙ ΑΝΕΦΕΡΕ Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΟΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ

Νέος Μητροπολίτης Νέας Ιερσέης εξελέγη ο Επίσκοπος Μηδείας Απόστολος

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

Τον επίσκοπο Μηδείας κ. Απόστολο εξέλεξε την Δευτέρα η Ιερά Σύνοδος του Οικουμενικού Πατριαρχείου ως νέο μητροπολίτη Νέας Ιερσέης.

Ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος μετα την εκλογή σημείωσε πως, “με βαθιά χαρά απευθύνω τα θερμά μου συγχαρητήρια στον Σεβασμιώτατο Απόστολο για την εκλογή του στην έδρα του Μητροπολίτη του Νιου Τζέρσεϊ. Προσεύχομαι ο Κύριός μας να του χαρίσει σοφία και άφθονες ευλογίες καθώς αναλαμβάνει τα ιερά καθήκοντα που του έχει ανατεθεί από την Εκκλησία μας”.

“Έχω ακλόνητη πεποίθηση ότι τα πνευματικά του χαρίσματα και η εμπειρία και οι γνώσεις του θα καθοδηγήσουν την διακονία του στην γόνιμη και στοργική υπηρεσία των Ελληνορθόδοξων ενοριών μας στην ιερά μητρόπολή του”, πρόσθεσε.

“Είμαστε βαθύτατα ευγνώμονες στον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο και την Ιερά Σύνοδο του Οικουμενικού Πατριαρχείου. Η απόφασή τους φωτίζει ένα μονοπάτι ανανέωσης καθώς συνεχίζουμε να χτίζουμε μια Αρχιεπισκοπή που είναι όλο και πιο ενωμένη, ενδυναμωμένη και αφοσιωμένη στην εκπλήρωση της ιερής αποστολής της”, κατέληξε ο κ. Ελπιδοφόρος.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ