Σάββατο 27 Απριλίου 2024 | 9:46

ΥΠΟΔΕΧΘΗΚΕ ΤΗΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ

Αμερικής: “Η αποφασιστικότητά μας να τερματίσουμε την κατοχή και να φέρουμε δικαιοσύνη στην Κύπρο παραμένει ακλόνητη”

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

Την Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος υποδέχθηκε την Υφυπουργό Κοινωνικής Πρόνοιας της Κύπρου κα Μαριλένα Ευαγγέλου.

Μετά το πέρας της συνάντησής τους, η κα Ευαγγέλου δήλωσε: «Σήμερα, με ιδιαίτερη χαρά, είχαμε συνάντηση με τον Σεβασμιώτατο Αρχιεπίσκοπο Αμερικής. Συζητήσαμε θέματα που αφορούν τη διασπορά μας καθώς και τις εξελίξεις στην Κύπρο. Ήταν μεγάλη τιμή και χαρά να σας γνωρίσω, Σεβασμιώτατε. Και θέλω πραγματικά να σας ευχαριστήσω που μου δώσατε την ευκαιρία να συναντηθώ και να συζητήσω μαζί σας. Ανυπομονώ να σας συναντήσω στην Κύπρο».

Απαντώντας στην κα Ευαγγέλου, ο Αρχιεπίσκοπος Ελπιδοφόρος σημείωσε, «Σας ευχαριστώ και σας καλωσορίζω γιατί όχι μόνο γνώρισα τον Υπουργό Κοινωνικής Πρόνοιας αυτού του όμορφου νησιού της Κύπρου, αλλά γνώρισα έναν εξαιρετικό άνθρωπο. Θα επισκεφθώ την Κύπρο αυτό το καλοκαίρι για να παρακολουθήσω το συνέδριο της AHEPA. Θα είναι η τρίτη μου φορά στο όμορφο νησί, όπου δυστυχώς θα βρεθούμε στη σκιά της σκοτεινής επετείου».

Όπως δήλωσε ο Αρχιεπίσκοπος: «Καθώς πλησιάζουμε στα 50 χρόνια από την τουρκική εισβολή, η αποφασιστικότητά μας να τερματίσουμε την κατοχή και να φέρουμε δικαιοσύνη στην Κύπρο παραμένει ακλόνητη».

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ