Σάββατο 27 Απριλίου 2024 | 14:22

ΑΠΕΥΘΥΝΕΙ ΕΚΚΛΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΙΣΧΥΡΟΥΣ ΤΗΣ ΓΗΣ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΟΥ ΣΥΝΤΕΛΕΙΤΑΙ

Νέας Ιωνίας: “Να ανοίξει άμεσα ένας ανθρωπιστικός διάδρομος στην περιοχή της Γάζας”

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

“Θέλω να βροντοφωνάξω προς πάσα κατεύθυνση την ανάγκη να ανοίξει άμεσα ένας ανθρωπιστικός διάδρομος ούτως ώστε η βοήθεια προς τους αμάχους εκτοπισμένους Παλαιστινίους να φτάσει στα χέρια τους”, επισημαίνει σε μήνυμά του ο μητροπολίτης Νέας Ιωνίας Γαβριήλ.

Όπως τονίζει μάλιστα, “τόσο ως ορθόδοξος επίσκοπος, όσο και ως άνθρωπος, δεν μπορώ και δεν μπορούμε να συνεχίσουμε να κλείνουμε τα μάτια μας στην παραβίαση τόσων ανθρωπίνων δικαιωμάτων”, διευκεινλιζοντας συγχρόνως πως άνθρωποι πεθαίνουν από πείνα και έλλειψη νερού.

Ο ιεράρχης συγχρόνως υπογραμμίζει πως, “δεν έχει χρώμα, θρησκεία, γλώσσα και φύλο η ζωή. Κάθε ζωή, κάθε ανθρώπου αξίζει το ίδιο. Εβραίος ή Παλαιστίνιος, Ιουδαίος ή Μουσουλμάνος, Ορθόδοξος ή Μαρωνίτης, όλοι τους είναι άνθρωποι και παιδιά του Θεού”.

Απευθύνοντας έκκληση στους ισχυρούς της γης, ο κ. Γαβριήλ τους προτρέπει να σκεφτούν το έγκλημα που συντελείται. “Πρέπει να τους βοηθήσουμε. Πρέπει να σταθούμε δίπλα τους και να παλέψουμε έναντι κάθε αδικίας, κάθε τρομοκρατικής πράξης. Να σώσουμε τους ανθρώπους στην Νότια Γάζα. Να ανοίξει ο ανθρωπιστικός διάδρομος και ο Θεός να βάλει το χέρι του για να τερματίσει ο αιματηρός αυτός πόλεμος”, καταλήγει.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ