Σάββατο 4 Μαΐου 2024 | 8:08

Η ΒΙΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΩΝ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΣΗΜΕΡΑ – ΤΡΟΠΟΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ

Ενδιαφέρουσα εσπερίδα θα πραγματοποιηθεί στον καθεδρικό ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Ηλιουπόλεως

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

Μία ενδιαφέρουσα εσπερίδα θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Πέμπτη 25 Απριλίου στις 19:30 το απόγευμα στον ιερό καθεδρικό ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Ηλιουπόλεως με αφορμή την έλευση του ιερού λειψάνου της Αγίας Αικατερίνης στο ναό.

Η εσπερίδα με θέμα: «Η βία στη ζωή των ανηλίκων σήμερα – Τρόποι αντιμετώπισης και θεραπείας από την Εκκλησία, σε συνεργασία με φορείς της Δημόσιας Διοίκησης», τελεί υπό την αιγίδα της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος και της Ειδικής Συνοδικής Επιτροπής επί Ειδικών Ποιμαντικών Θεμάτων και Καταστάσεων.

Χαιρετισμό μεταξύ άλλων θα απευθύνουν ο τέως Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Προκόπης Παυλόπουλος, ο Μητροπολίτης Ιλίου κ. Αθηναγόρας, η Υφυπουργός Τουρισμού κα Έλενα Ράπτη, ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας κ. Δημήτριος Μάλλιος και ο Δήμαρχος Ηλιουπόλεως κ. Ευστάθιος Ψυρρόπουλος.

Παράλληλα, εισηγήσεις θα αναπτύξουν διακεκριμένοι εκπαιδευτικοί, ακαδημαϊκοί, αξιωματικοί και μητροπολίτες, ενώ την εσπερίδα θα κλείσει ο Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής Επίσκοπος Σταυροπηγίου κ. Αλέξιος.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της εσπερίδας

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ