Τετάρτη 29 Μαΐου 2024 | 12:32

ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΝΑΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΑΡΕΚΚΛΗΣΙΟ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΥΠΑΠΑΝΤΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ

Την Υπαπαντή του Κυρίου θα εορτάσει ο Άγιος Ελευθέριος οδού Αχαρνών

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

Με επταήμερες θρησκευτικές εκδηλώσεις θα εορτάσει την Υπαπαντή του Κυρίου, ο ιερός ναός του Αγίου Ελευθερίου οδού Αχαρνών, καθώς στο κάτω μέρος του ναού βρίσκεται ιερό παρεκκλήσιο που είναι αφιερωμένο στην Υπαπαντή του Κυρίου.

Η έναρξη των εκδηλώσεων θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου παραμονή της εορτής, όπου στις 6 το απόγευμα θα τελεστεί ο μέγας πανηγυρικός αρχιερατικός εσπερινός, χοροστατούντος του επισκόπου Ρωγών κ. Φιλοθέου, ενώ αμέσως μετά θα ακολουθήσει το μικρό απόδειπνο, μετά των χαιρετισμών της Θεοτόκου και ιερά αγρυπνία.

Το πρωί της Παρασκευής 2 Φεβρουρίου, ο Θεοφιλέστατος θα τελέσει την πανηγυρική θεία λειτουργία και αμέσως μετά θα προεξάρχει της λιτανεύσεως της ιεράς εικόνας. Το απόγευμα της ιδίας ημέρας στις 6 θα τελεστεί ο μεθέορτος εσπερινός, η παράκληση και το μικρό απόδειπνο μετά των χαιρετισμών στην Υπεραγία Θεοτόκο.

Μέχρι την Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου καθημερινά το πρωί θα τελείται θεία λειτουργία και ιερές ακολουθίες, ενώ οι πιστοί θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν πολύ ενδιαφέρουσες ομιλίες από εκλεκτούς ομιλητές, σύμφωνα με το ακόλουθο πρόγραμμα.

Ο προϊστάμενος και το εκκλησιαστικό συμβούλιο του ναού με ιδιαίτερη χαρά προσκαλούν όλους τους πιστούς να προσέλθουν στις λατρευτικές ακολουθίες, ώστε όλοι μαζί προσευχητικώς να τιμήσουν τη δεύτερη πανήγυρη της ενορίας.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ