Παρασκευή 26 Απριλίου 2024 | 23:54

Χριστουγεννιάτικη βυζαντινή συναυλία στην Αγία Τριάδα Πετρουπόλεως

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

ORTHODOXIA.INFO | NEWSDESK Ο ιερός ναός Αγίας Τριάδας Πετρουπόλεως διοργανώνει χριστουγεννιάτικη φιλανθρωπική εκδήλωση με την τέλεση βυζαντινής συναυλίας για την ενίσχυση του κοινωνικού και αλληλέγγυου έργου της ενορίας.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 17:00 μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο του Ναού, (Σουλίου 167, Πετρούπολη) και έχει τον τίτλο: «Μετά αγγέλων δοξολογούσι», όπου θα ακουστούν βυζαντινοί ύμνοι, παραδοσιακοί καλαντισμοί και χριστουγεννιάτικα τραγούδια συνοδεία παραδοσιακών οργάνων από όλη την Ελλάδα, από δύο από τους σπουδαίους και παγκοσμίου εμβέλειας ερμηνευτές βυζαντινής μουσικής, τον π. Νικόδημο Καβαρνό και την Νεκταρία Καραντζή, καθώς και την τριάκονταμελή Βυζαντινή Χορωδία του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου ορμώμενη εκ Πατρών, υπό την διδασκαλία του χοράρχη Πρωτοψάλτη Βασιλείου Καυκόπουλου.

Την εκδήλωση θα παρουσιάσει η συγγραφέας και θεολόγος Ελένη Λιντζαροπούλου.

Άξιο αναφοράς είναι ότι ανάμεσα στο πολύπλευρο πνευματικό και πολιτιστικό έργο, καθώς και στις αλληλέγγυες δράσεις του Ναού οι οποίες ζητούν την στήριξή μας, είναι η προσφορά δεκατιανού σε μαθητές, παιδιά οικονομικά ευπαθών οικογενειών, καθώς και το καθημερινό συσσίτιο επτά ημέρες την εβδομάδα, με το οποίο το Φιλόπτωχο Ταμείο της Αγίας Τριάδος στηρίζει απόρους, ανέργους, ασθενείς αδελφούς μας που πλήττονται σκληρά από την κρίση.

Η είσοδος στην εκδήλωση γίνεται μόνο με προσκλήσεις αξίας 5 ευρώ.

Η βοήθεια και η οικονομική μας ενίσχυση, είναι οι μοναδικοί πόροι για την στήριξη των ευάλωτων συνανθρώπων μας.

Tην εκδήλωση θα καλύψει το Orthodoxia.info

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ