Τρίτη 19 Μαρτίου 2024 | 6:38

Ο ΙΕΡΑΡΧΗΣ ΤΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ

Με τον Πρέσβη του Μαρόκου συναντήθηκε ο Μητροπολίτης Μεσσηνίας Χρυσόστομος

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

Εθιμοτυπική επίσκεψη στη μητρόπολη Μεσσηνίας πραγματοποίησε το Σάββατο ο Πρέσβης του Βασιλείου του Μαρόκου στην Ελλάδα κ. Μοhammed Sbihi στο πλαίσιο διπλωματικής αποστολής και επίσκεψής του στην πόλη της Καλαμάτας και στο Νομό Μεσσηνίας.

Τον κ. Πρέσβη και την συνοδεία του κ. Rime Mrimi στέλεχος διοίκησης της Πρεσβείας και τον κ. Abderrahmane El Brighli EL BRIGHLI υπάλληλο – σύνδεσμο της Πρεσβείας, υποδέχθηκε ο Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος και τους ενημέρωσε για τις κοινωνικές δραστηριότητες της τοπικής εκκλησίας, τα υφιστάμενα προβλήματα αυτής, καθώς και για το θέμα των διαθρησκειακών διαλόγων, την πορεία και τα προσδοκόμενα αποτελέσματά τους για τα οποία έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Ο κ. Sbihi δήλωσε ενθουσιασμένος από τη συνάντησή του με τον κ. Χρυσόστομο και εξέφρασε την επιθυμία να τον συναντήσει εκ νέου προκειμένου να έχουν την ευκαιρία για περαιτέρω συζήτηση.

Τέλος ο Σεβασμιώτατος σε ανάμνηση της επισκέψεως αυτής προσέφερε στον κ. Πρέσβη και στη συνοδεία του τον Τόμο “ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑ” καθώς και τοπικά Μεσσηνιακά προϊόντα.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ