Σάββατο 27 Απριλίου 2024 | 3:05

Το 3ο Γυμνάσιο Ζωγράφου επισκέφθηκε τις κατασκηνώσεις της Αρχιεπισκοπής Αθηνών

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

Με τις ευχές του Μακαριωτάτου μας Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου και σε συνεργασία με την ενορία του Αγ. Θεράποντος Ζωγράφου πραγματοποιήθηκε η μονοήμερη εκδρομή του 3ου Γυμνασίου Ζωγράφου την Πέμπτη 10 Μαΐου 2018 στις κατασκηνώσεις της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών στην περιοχή Μαρσόρι Αυλώνα Αττικής.

Τα 170 παιδιά με τους συνοδούς καθηγητές είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν όλες τις δυνατότητες που παρέχουν οι εγκαταστάσεις των κατασκηνώσεων, να χρησιμοποιήσουν τα γήπεδα ποδοσφαίρου, μπάσκετ και βόλεϋ και να χαρούν την φύση στους διαμορφωμένους χώρους που η Αρχιεπισκοπή Αθηνών ανακαίνισε τα τελευταία χρόνια και προσφέρει στην νεολαία για την σωματική και την πνευματική αναψυχή τους.

Από την ενορία του Αγ. Θεράποντα την εκδρομή συνόδευσαν ο Προϊστάμενος του Ι. Ναού Πρωτοπρ. Χαράλαμπος Πανόπουλος και ο Πρόεδρος του Ενοριακού Φιλοπτώχου Ταμείου Οικον. Παύλος Νεβσεχιρλίογλου. Στα παιδιά και τους συνοδούς-καθηγητές προσφέρθηκε πλήρες γεύμα (φαγητό,χυμός και γλυκό).

Είναι η δεύτερη φορά μέσα σε τέσσερα χρόνια που διοργανώνεται εκδρομή του 3ου Γυμνασίου Ζωγράφου στο χώρο των Κατασκηνώσεων της Ιεράς Αρχιεπισκοπής.

Οι ιερείς της ενορίας του Αγ. Θεράποντα και ο Διευθυντής του 3ου Γυμνασίου Ζωγράφου εκ μέρους των μαθητών και μαθητριών ευχαριστούν με ευγνωμοσύνη τον Μακαριώτατο για την ευλογία που δέχθηκαν και τους υπευθύνους των Κατασκηνώσεων για την φιλοξενία και την πληρότητα των εγκαταστάσεων που έδωσαν την ευκαιρία στα παιδιά να ευχαριστηθούν στο μέγιστο βαθμό την μονοήμερη εκδρομή τους.

Εκ του Ι. Ν. Αγ. Θεράποντος Ζωγράφου

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ