Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 | 0:34

ΣΥΜΦΩΝΗΘΗΚΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΠΟΛΥΙΑΤΡΕΙΟΥ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗΣ ΑΘΗΝΩΝ

Συνάντηση Αρχιεπισκόπου Αθηνών με Υπουργό Υγείας Θάνο Πλεύρη

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

Συμφωνία για την δημιουργία πολυιατρείου στις εγκαταστάσεις των κατασκηνώσεων της Αρχιεπισκοπής στον Αυλώνα υπέγραψαν σήμερα το μεσημέρι ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών Ιερώνυμος και ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης.

Ο Αρχιεπίσκοπος αναφέρθηκε στην πολύ καλή σχέση και συνεργασία που έχει η Εκκλησία με το υπουργείο Υγείας και μίλησε για το νέο έργο που ετοιμάζεται στις εγκαταστάσεις των κατασκηνώσεων της Αρχιεπισκοπής στον Αυλώνα. Πρόκειται για μία καινούργια δομή πολυιατρείου που θα καλύπτει τις ανάγκες της ευρύτερης περιοχής καθόλη την διάρκεια του χρόνου. Ο Αρχιεπίσκοπος ευχαρίστησε τον υπουργό και τους συνεργάτες του για την στήριξη και ευχήθηκε να υλοποιηθεί άμεσα.

Φωτογραφίες: Χρήστος Μπόνης

Ο κ. Πλεύρης από την πλευρά του ευχαρίστησε τον Μακαριώτατο για την συνάντηση και χαρακτήρισε πολύ σημαντική την πρωτοβουλία της Αρχιεπισκοπής.

«Εγκαινιάζουμε κάτι ιδιαιτέρως καινοτόμο καθώς αναπτύσσουμε μία δομή ιατρείου-πολυιατρείου εντός μιας κατασκήνωσης που ανήκει στην Αρχιεπισκοπή με την ιδιαιτερότητα ότι καλύπτει τις ανάγκες όσων βρίσκονται στις κατασκηνώσεις, αλλά και της τοπικής κοινωνίας. Με αυτόν τον τρόπο δημιουργούμε περισσότερες μονάδες πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας με γνώμονα πάντοτε το καλό του πολίτη», σημείωσε ο υπουργός.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ