Δευτέρα 5 Ιουνίου 2023 | 23:53

ΜΗΝΥΜΑ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

Σακελλαροπούλου: “Εμείς οι Έλληνες έχουμε συνδέσει την Παναγία με τη φροντίδα για τον αδύναμο”

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

18,991ΥποστηρικτέςΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Στη δοξολογία στο ιερό Προσκύνημα Παναγίας Εκατονταπυλιανής Πάρου παρέστη σήμερα το πρωί η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου για τον Δεκαπενταύγουστο. 

Μετά το πέρας της θείας λειτουργίας η κα Σακελλαροπούλου ανέφερε πως «γιορτάζουμε και φέτος τη μεγάλη αυτή μέρα για την Ορθοδοξία προσβλέποντας στην παρηγορητική και εμψυχωτική προστασία της Θεοτόκου. Με το πρόσωπό της εμείς οι Έλληνες έχουμε συνδέσει την αγάπη, τη φροντίδα για τον αδύναμο, την ενσυναίσθηση».

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας κατέληξε ωστόσο με την ευχή, «οι αξίες αυτές να συνεχίσουν να μας εμπνέουν».

Μητσοτάκης από Τήνο: “Μεγάλο ζητούμενο η ενότητα”

Μήνυμα ενότητας έστειλε από τη μεριά του ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης από την Τήνο όπου βρίσκεται.

«Από τα απομακρυσμένα ξωκλήσια μέχρι να μεγάλα προσκυνήματα της Εκκλησίας μας η Ελλάδα και η Ορθοδοξία γιορτάζουμε σήμερα την Κοίμηση της Θεοτόκου, αντλούμε δύναμη και πίστη για να μπορέσουμε ατομικά αλλά και συλλογικά να ξεπεράσουμε τις μεγάλες δυσκολίες και να βαδίσουμε στο δρόμο της προόδου, στο δρόμο της αυτοπεποίθησης στο δρόμο της κοινωνικής συνοχής», επεσήμανε ο κ. Μητσοτακης.

«Αυτή τη σπουδαία μέρα για την ορθοδοξία το μεγάλο ζητούμενο για τη χώρα μας παραμένει η ενότητα και η προσήλωση στους στόχους του μέλλοντος», τόνισε στη συνέχεια ο Πρωθυπουργός για να προσθέσει πως «να σταθούμε δίπλα σε όσες και όσους έχουν μεγαλύτερη ανάγκη και να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες και με πίστη θα παραμείνουμε πιστοί στο δρόμο που έχουμε χαράξει για μια Ελλάδα της ευημερίας της αυτοπεποίθησης της κοινωνικής συνοχής».

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ