Παρασκευή 26 Απριλίου 2024 | 5:48

Παραλήρημα Λαγού μέσα από την φυλακή κατά της Εκκλησίας της Ελλαδος

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

Με ένα παραληρηματικό δελτίο Τύπου το κόμμα του έγκλειστου στις φυλακές Δομοκού πρώην βουλευτή της Χρυσής Αυγής Γιάννη Λαγού ζητά την υπαγωγή της Εκκλησίας της Ελλάδος υπό το Πατριαρχείο της Μόσχας για «να επανέλθει στην πατερική κανονικότητα».

Στο Δελτίο Τύπου που εκδόθηκε την προηγούμενη Πέμπτη χρησιμοποιούνται απίστευτοι χαρακτηρισμοί για την Εκκλησία της Ελλάδος όπως «εξευτελισμένη» και «σκυλάκι της κυβέρνησης» ενώ για τους μητροπολίτες χρησιμοποιεί ακόμη χειρότερες εκφράσεις όπως «τραγόμορφοι ταγοί», «προβατόσχημοι λύκοι», αιρετικοί» και άλλα πολλά.

Υπενθυμίζεται πως ο επικεφαλής του συγκεκριμένου πολιτικού φορέα, Γιάννης Λαγός, εμφανίστηκε στο πολιτικό στερέωμα ως Βουλευτής της εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή για τη συμμετοχή του στην οποία εκτίει ποινή φυλάκισης στις φυλακές Δομοκού. Παραμένει Ευρωβουλευτής.

ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:

Η εξευτελισμένη Εκκλησία της Ελλάδος, που έχει πλέον καταντήσει το σκυλάκι της Κυβέρνησης, δεν μπορεί να εκφράζει τον πιστό ορθόδοξο.

Η πλήρης υποταγή των τραγόμορφων ταγών της στα καθίκια της Νέας Τάξης, που πλέον απαιτούν πιστοποιητικό υγειονομικής αφοσίωσης για την είσοδο στους ιερούς ναούς, ξεπερνάει τα όρια ανοχής.

Οι προβατόσχημοι λύκοι δεν εκπροσωπούν τον Τριαδικό Θεό. Είναι σχισματικοί, αιρετικοί και κατάπτυστοι.

Η ΕΛΑΣΥΝ στηρίζει κάθε μορφή απομόνωσής τους και θα κάνει το παν ώστε η “ελλαδική” Εκκλησία που έχει πλήρως αλωθεί ή ότι έχει απομείνει από αυτή να επανέλθει στην Πατερική κανονικότητα, έστω και αν χρειαστεί να υπαχθεί υπό το Ρωσικό Πατριαρχείο”

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ