Τρίτη 6 Ιουνίου 2023 | 0:25

Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΦΑΝΑΡΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ

Στο Οικουμενικό Πατριαρχείο ο Υφυπουργός Εσωτερικών της Τουρκίας με άλλα υψηλόβαθμα στελέχη

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

18,991ΥποστηρικτέςΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Τον Υφυπουργό Εσωτερικών της Τουρκικής Δημοκρατίας κ. Muhterem İnce μαζί με τον κ. Kürşat Kırbıyık και άλλα υψηλόβαθμα στελέχη του Υπουργείου Εσωτερικών, καθώς και τον κ. Rıfat Türker, Υποδιευθυντή της Γενικής Διευθύνσεως Βακουφίων δέχθηκε την Παρασκευή, ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος.

Ο Παναγιώτατος είχε την ευκαιρία να συζητήσει ζητήματα που απασχολούν το Οικουμενικό Πατριαρχείο και την Ρωμαίηκη Κοινότητα, κυρίως εκείνο της διενέργειας εκλογών στα μειονοτικά Βακούφια, για την ανανέωση των εφοροεπιτροπών τους με έμφαση στον υπό μελέτη εκλογικό κανονισμό.

Στη συνάντηση παρέστησαν οι μητροπολίτες Γέρων Δέρκων κ. Απόστολος και Προύσης κ. Ιωακείμ, οι Πανοσιολ. Μ. Πρωτοσύγκελλος κ. Θεόδωρος, Αρχιμ. κ. Γρηγόριος, Αρχιγραμματεύς της Αγίας και Ιεράς Συνόδου και Μ. Αρχιδιάκονος κ. Παΐσιος, ο κ. Παντελεήμων Βίγκας, Άρχων Χαρτοφύλαξ της Μεγάλης του Χριστού Εκκλησίας, ο κ. Γεώργιος Παπαλιάρης Πρόεδρος του Συνδέσμου Υποστήριξης Ρωμαίικων Κοινοτικών Ιδρυμάτων  με μέλη του Δ.Σ. και άλλοι ομογενειακοί παράγοντες. 

Να σημειωθεί ότι ήταν η δεύτερη επίσκεψη του κ. Υφυπουργού στο Φανάρι από την αρχή του έτους. 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ