Κυριακή 19 Μαΐου 2024 | 21:59

ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΤΗΣ ΕΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΙΕΡΑΡΧΙΑΣ ΤΟΥ ΘΡΟΝΟΥ ΔΕΧΘΗΚΕ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΤΟΣ

Στο Οικουμενικό Πατριαρχείο ο νέος Δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

Επίσκεψη στην Έδρα του Οικουμενικού Πατριαρχείου πραγματοποίησε την Τρίτη του Πάσχα ο νέος Δήμαρχος Αθηναίων κ. Χάρης Δούκας, ο οποίος έγινε θερμά δεκτός από τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ. Βαρθολομαίο.

Ο Πατριάρχης συνεχάρη τον κ. Δούκα για την τιμητική εμπιστοσύνη των Αθηναίων στο πρόσωπό του και του ευχήθηκε εγκαρδίως κάθε επιτυχία στο έργο του προς όφελος των πολιτών αλλά και των επισκεπτών της Πρωτεύουσας της Ελλάδος. 

Κατά τη διάρκεια της συναντήσεώς τους είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν επίκαιρα ζητήματα, καθώς και για τις ποικίλες πρωτοβουλίες της Μητρός Εκκλησίας.

Ευχές της εν Τουρκία Ιεραρχίας του Θρόνου δέχθηκε ο Οικουμενικός Πατριάρχης

Την ίδια στιγμή ο Οικουμενικός Πατριάρχης την Τρίτη του Πάσχα δέχθηκε την εν Τουρκία σεβασμία Ιεραρχία του Θρόνου, η οποία του ευχήθηκε εγκαρδίως για το Άγιον Πάσχα.

Ο Πατριάρχης εξέφρασε προς τους αδελφούς και συγκυρηναίους του Ιεράρχες τις θερμές ευχαριστίες του και αντευχήθηκε όπως ο Αναστάς Λυτρωτής χαρίζει σε αυτούς και σε όλη την ανθρωπότητα υγεία και δύναμη, καθώς και ειρήνη στις δοκιμαζόμενες από συγκρούσεις περιοχές του πλανήτη.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ