Δευτέρα 8 Αυγούστου 2022 | 7:18

Ο Οικ. Πατριάρχης θα συμμετάσχει στις επετειακές εκδηλώσεις για τα 100 έτη της Αρχιεπισκοπής Θυατείρων

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

18,991ΥποστηρικτέςΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
ORTHODOXTV.GR

Στις επετειακές εκδηλώσεις για τη συμπλήρωση 100 ετών από την ίδρυση της Αρχιεπισκοπής Θυατείρων και Μ. Βρετανίας τον Οκτώβριο του 2022 πρόκειται να συμμετάσχει ο Οικουμενικός Πατριάρχης, Βαρθολομαίος, όπως ανακοινώνει σήμερα η Αρχιεπισκοπή Θυατείρων.

Δείτε την ανακοίνωση

Ενημερώνουμε τους Ευλαβεστάτους Ιερείς, τους Αξιοτίμους Προέδρους των Εκκλησιαστικών Συμβουλίων, Βοηθητικών Αδελφοτήτων και Σχολικών Εφοριών και το φιλόχριστο Ποίμνιο της Ιεράς Αρχιεπισκοπής ότι το έτος 2022 συμπληρώνονται 100 έτη από την ίδρυση της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Θυατείρων και Μεγάλης Βρεταννίας. Τις εορταστικές εκδηλώσεις της κορυφαίας αυτής επετείου θα τιμήσει διά της υψηλής Αυτού παρουσίας, η Αυτού Θειοτάτη Παναγιότητα, ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος, ο οποίος θα επισκεφθεί το Ηνωμένο Βασίλειο επί τούτου τον Οκτώβριο του έτους 2022.

Η Ιερά Αρχιεπισκοπή θα ενημερώσει αναλυτικά εν ευθέτω χρόνω σχετικά με το πρόγραμμα των Επετειακών Εκδηλώσεων ώστε όλες οι Κοινότητες να συμμετάσχουν στους εορτασμούς αυτής της κορυφαίας Επετείου.

Εκ του Γραφείου Τύπου της Ιεράς Αρχιεπισκοπής

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ