Σάββατο 27 Απριλίου 2024 | 15:01

ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΣΤΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΛΗΓΕΝΤΕΣ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ

Ο ΙΣΚΕ για τις πυρκαγιές και την αντιμετώπισή τους

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

Ο Ιερός Σύνδεσμος Κληρικών Ελλάδος παρακολουθεί με συνοχή καρδίας τις επιπτώσεις των πυρκαγιών που κατακαίουν σε πολλά σημεία την πατρίδα μας.

Εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας προς όλους τους πληγέντες από τη λαίλαπα της φωτιάς. Στεκόμαστε ιδιαίτερα στις εικόνες που έρχονται από το νησί της Ρόδου. Θεωρούμε ότι προτεραιότητα παραμένει η διάσωση της ανθρώπινης ύπαρξης, συγχρόνως εκφράζουμε τη θλίψη μας για την καταστροφή της πανίδας και της χλωρίδας, που είναι αναπόσπαστα και απαραίτητα κομμάτια της δημιουργίας αλλά και της καταστροφής οικιών και επαγγελματικών χώρων.

Απευθύνουμε ευγνώμονες ευχαριστίες προς όλους εκείνους που από την πρώτη στιγμή παλεύουν κάτω από δύσκολες κλιματικές συνθήκες για την αντιμετώπιση της πύρινης λαίλαπας, ένστολους αδελφούς του στρατού και των σωμάτων ασφαλείας (πυροσβεστικής, αστυνομίας και λιμενικού), τους εθελοντές πυροσβέστες και δασοπυροσβέστες, όλες τις εθελοντικές ομάδες, αλλά και τον υπέροχο λαό, που εκπλήσσει με το φιλότιμο και την αλληλεγγύη του. Πολλά τα παραδείγματα και ιδιαίτερα από το εμπερίστατο νησί της Ρόδου.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ