Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2023 | 16:28

Νεοσύστατη σχολή Βυζαντινής Μουσικής στο Σύδνεϋ από την Αρχιεπισκοπή Αυστραλίας

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

18,991ΥποστηρικτέςΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Σχολή Βυζαντινής Μουσικής στο Σύδνεϋ δημιούργησε η αρχιεπισκοπή Αυστραλίας και με φορμή την έναρξη των εγγραφών πραγματοποιήθηκε ενημερωτική εκδήλωση στον καθεδρικό ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, στο
Ρέντφερν του Σύδνεϋ.

Στην εκδήλωση απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό ο αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας, μακάριος, ενώ ομιλητές ήταν οι ο Διευθυντής του Παραρτήματος της Σχολής στο Σύδνεϋ, κ. Βασίλειος Ψιλάκος, ο κ. Αστέριος Ζουριάκας, ο Δημήτριος Κουμπαρούλης και ο κ. Ανδρέας Ψαρομμάτης, οι οποίοι ανέλυσαν τις πτυχές της ιεράς τέχνης της εκκλησιαστικής βυζαντινής μουσικής, ενώ έγινε και ενημέρωση για τη διαδικασία εγγραφής στο Παράρτημα της Σχολής στο Σύδνεϋ, καθώς και για τις εξαιρετικά χαμηλές συνδρομές φοίτησης.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πάρουν περισσότερες πληροφορίες στην στην ιστοσελίδα της Θεολογικής Σχολής του Αποστόλου Ανδρέου: www.sagotc.edu.au, ενώ τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται από τον ερχόμενο Φεβρουάριο σε τρία σημεία του Σύδνεϋ: α) Στον καθεδρικό ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, στο Ρέντφερν, β) στον ναό της Αναστάσεως του Χριστού, στο Κόγκρα, και γ) στον ναό του Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου, στην περιοχή Παραμάτα.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ