Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2023 | 13:43

ΩΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΑΡΚΟΥΣ ΙΕΡΑΣ ΣΥΝΟΔΟΥ

Επιμνημόσυνη δέηση στα Τέμπη για τα θύματα τέλεσε ο μητροπολίτης Λαρίσης Ιερώνυμος

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

18,991ΥποστηρικτέςΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Συμπληρώθηκαν σήμερα Κυριακή των Βαΐων σαράντα ημέρες από το τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα στην περιοχή των Τεμπών που είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν την ζωή τους πολλοί συνάνθρωποι μας.

Η Μητρόπολη Λαρίσης συμμετέχουσα στο πένθος που έχει συγκλονίσει όλο τον κόσμο, τέλεσε στο σημείο του δυστυχήματος επιμνημόσυνη δέηση για την ανάπαυση των ψυχών των βιαίως κεκοιμημένων συνανθρώπων μας.

Το τρισάγιο τέλεσε ο Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος, ως εκπρόσωπος του Αρχιεπισκόπου Αθηνών κ. Ιερωνύμου και της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου, πλαισιωμένος από τον πρωτοσύγκελλο της μητρόπολης αρχιμανδρίτη Ιγνάτιο Μουρτζανό και τη συμμετοχή των κληρικών της μητροπόλεως.

Αρκετοί συγγενείς των θυμάτων παραβρέθηκαν προκειμένου να τιμήσουν τη μνήμη των δικών τους ανθρώπων και να αφήσουν ένα λουλούδι στο σημείο του δυστυχήματος, ενώ ανακοίνωσαν και την ίδρυση του Συλλόγου Πληγέντων Δυστυχήματος Τεμπών.

Παρόντες και οι αρχές της πόλεως και όλοι όσοι βοήθησαν εκείνες τις δύσκολες ώρες για να απεγκλωβιστούν οι τραυματίες, τους οποίους όλους ευχαρίστησε ο κ. Ιερώνυμος για τη θυσία που υπεβλήθησαν ώστε να σώσουν τους επιβάτες.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ