Κυριακή 28 Απριλίου 2024 | 21:19

ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΔΙΕΡΕΥΝΑ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΥΨΕΛΗΣ

ΑΣΟΕΕ: Χτύπησαν φοιτητή επειδή είχε στην τσάντα του αυτοκόλλητα με την ελληνική σημαία και την Παναγία

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

Άγνωστοι γρονθοκόπησαν σπουδαστή του εμπορικού ναυτικού στο προαύλιο του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών γιατί είχε αυτοκόλλητα στην τσάντα της πλάτης του με την ελληνική σημαία και την Παναγία.

Το περιστατικό συνέβη χθες όταν ο 26χρονος πήγε στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο στην Πατησίων για να επισκεφθεί τη βιβλιοθήκη. Αφού μελέτησε αυτά που ήθελε τη στιγμή που έβγαινε στο προαύλιο του Πανεπιστημίου μια ομάδα επτά ατόμων που είδε τα αυτοκόλλητα στο σακίδιο του ξεκίνησε την επίθεση.

Αρχικά τον έβρισαν και στη συνέχεια με τη χρήση σωματικής βίας του άρπαξαν το σακίδιο από την πλάτη του. Μάλιστα στην προσπάθειά του να αντισταθεί τον χτύπησαν και του έσπασαν το ρολόι. Η μανία των νεαρών εναντίον του σταμάτησε αφού του ξεκόλλησαν τα αυτοκόλλητα από το σακίδιο.

Ο νεαρός έντρομος έτρεξε στην έξοδο και μόλις βγήκε στην Πατησίων πήρε τηλέφωνο την αστυνομία. Πλήρωμα περιπολικού έφτασε στο σημείο και ο 26 χρόνος τους περιέγραψε τι ακριβώς συνέβη, ενώ το περιστατικό διερευνά το τμήμα ασφαλείας Κυψέλης.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ