Παρασκευή 26 Απριλίου 2024 | 17:16

Αναστασιάδης εναντίον Μόρφου: Τους δειλούς δεν θέλω να τους μετατρέπω σε ήρωες

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

Πυρά κατά του μητροπολίτη Μόρφου εξαπολύει ο Κύπριος Πρόεδρος, Νίκος Αναστασιάδης, σε συνέντευξή του στον “Πολίτη” και τους δημοσιογράφους Μανώλη Καλατζή και Κώστα Κωνσταντίνου

“Δεν θα χαριστούμε σε κανέναν”, τονίζει ο κ. Αναστασιάδης για να προσθέσει πως “είναι η ώρα να συνειδητοποιήσουν κάποιοι ότι, πέρα από τις όποιες απόψεις, έχουν και καθήκον απέναντι στους συμπολίτες τους”, αναφερόμενος ευθέως στον μητροπολίτη Μόρφου Νεόφυτο, για τον οποίο βέβαια σημείωσε πως από την έρευνα της Γενικής Εισαγγελίας δεν προέκυψε μέχρι στιγμής κάποιο αδίκημα.

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου εάν η Εισαγγελία αποφάσισε την αθώωση του μητροπολίτη λόγω της ιδιότητάς του, ενώ εάν όσα δήλωνε ο κ. Νεόφυτος “τα έλεγε οποιοσδήποτε πολίτης θα είχε αντιμετωπίσει τις συνέπειες του νόμου”, ο Κύπριος Πρόεδρος απέφυγε να απαντήσει επί της ουσίας, σημειώνοντας απλώς ότι “υπάρχει μία τάση από τον ίδιο, αν θέλετε, και το λέω πολύ ευθαρσώς να ηρωοποιηθεί. Τους δειλούς δεν θέλω να τους μετατρέπω σε ήρωες”.

Ο κ. Αναστασιάδης τόνισε, από την άλλη πλευρά τη σύμφωνη γνώμη του Αρχιεπισκόπου Κύπρου αλλά και τη στήριξή του στα περιοριστικά μέτρα που λαμβάνει η Κυβέρνηση λόγω της πανδημίας του νέου κορονοϊού.

Διαβάστε ολόκληρη την συνέντευξη του Νίκου Αναστασιάδη στο politis.com.cy

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ