Κυριακή 28 Απριλίου 2024 | 2:59

Κονίτσης: “Ξυπνήστε από την ραστώνη, η Βόρειος Ήπειρος κινδυνεύει”

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

Την έντονη διαμαρτυρία για τον τρόπο χειρισμού του Βορειοηπειρωτικού ζητήματος από την Κυβέρνηση, εξέφρασε για ακόμη μια φορά από τον Μητροπολίτη Δρυϊνουπόλεως, Πωγωνιανής και Κονίτσης Ανδρέα.

«Μέσα στην γενική σύγχυση, που επικρατεί στην Χώρα μας, κυκλοφορούν έντονες φήμες, οι οποίες τον τελευταίο καιρό έχουν ενταθή, ότι η Ελληνική Κυβέρνηση προτίθεται να λύση και το «Αλβανικό», ενώ αναφερόμενος στις δηλώσεις του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα για άρση του εμπολέμου και καθορισμό των αλβανικών συνόρων, είπε πως “τέτοιου είδους «λύσεις», που λαμβάνονται κυριολεκτικά στο γόνατο, κάτω από την πίεση των Ισχυρών της γης, δεν τις δεχόμαστε”.

Ο κ. Ανδρέας καλεί σε αφύπνιση το ποίμνιό του αλλά και όλόκληρο τον ελληνικό λαό λέγοντας “Ξυπνήστε από την ραστώνη, αφήστε την θανάσιμη επανάπαυση η και την αδιαφορία. Η Βόρειος Ήπειρος κινδυνεύει τα έσχατα. Τα ανόσια σχέδια δεν πρέπει να περάσουν. Η προδοσία που έγινε με την δήθεν «λύση» στο Σκοπιανό, δεν πρέπει με κανένα τρόπο να επαναληφθή στο Βορειοηπειρωτικό”.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ