Σάββατο 27 Απριλίου 2024 | 5:49

ΣΤΗΝ ΙΕΡΑ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗ ΑΘΗΝΩΝ

Μαθητές και μέλη του Πανελλήνιου Συλλόγου Μεταμοσχευμένων Καρδιάς – Πνεύμονα «Συνεχίζω» στον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

Μέλη του Πανελλήνιου Συλλόγου Μεταμοσχευμένων Καρδιάς – Πνεύμονα «Συνεχίζω» επισκέφθηκαν σήμερα το μεσημέρι τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών κ. Ιερώνυμο.

Ο Αρχιεπίσκοπος καλωσόρισε τα μέλη και ενδιαφέρθηκε για τους σκοπούς του συλλόγου, τις δράσεις και τις πρωτοβουλίες του.

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Μεταμοσχευμένων Καρδιάς – Πνεύμονα «Συνεχίζω» ιδρύθηκε στην Αθήνα τον Δεκέμβριο του 2006. Σκοπός του συλλόγου είναι να υποστηρίξει τους ανθρώπους που βρίσκονται σε λίστα αναμονής ή που ήδη έχουν υποβληθεί σε μεταμόσχευση καρδιάς, να προωθήσει την ιδέα της δωρεάς οργάνων στην Ελλάδα και φυσικά μέσα απο αυτό να ευαισθητοποιήσει την κοινή γνώμη, ώστε να υπάρξει αύξηση των μοσχευμάτων στην χώρα μας.

Επίσκεψη μαθητών στον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο

Λίγο νωρίτερα τον Αρχιεπίσκοπο επισκέφθηκαν μαθητές και εκπαιδευτικοί από το Ελληνικό Κολλέγιο Θεσσαλονίκης. Οι μαθητές της Γ’ τάξης του Γυμνασίου εξέφρασαν την επιθυμία να συναντηθούν με τον Μακαριώτατο και να συζητήσουν μαζί του για διάφορα θέματα που τους απασχολούν, ενώ ενδιαφέρθηκαν να μάθουν για το κοινωνικό έργο της Εκκλησίας.

Ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών καλωσόρισε τους περίπου πενήντα μαθητές και τους εκπαιδευτικούς και μίλησε μαζί τους για διάφορα ζητήματα. Αναφέρθηκε στην περίοδο που ήταν καθηγητής σε σχολείο και κάλεσε τους μαθητές να εκμεταλλευτούν τα συγκεκριμένα χρόνια και να αποκτήσουν γνώσεις και δυνατότητες εξελίξεις.

Φωτογραφίες: Χρήστος Μπόνης

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ