Τρίτη 30 Απριλίου 2024 | 15:53

ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ - ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ & ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ

Δυο σπάνιες μεταδόσεις την Κυριακή από το orthodoxia.info

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

Την μοναδική ευκαιρία να παρακολουθήσουν δυο ξεχωριστές και σπάνιες μεταδόσεις θα έχουν την Β’ Κυριακή των Νηστειών, 31η Μαρτίου,  οι τηλεθεατές της Orthodox TV και οι επισκέπτες του Orthodoxia.info

Θ. ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΤΗΣ ΡΟΥΜΕΛΗΣ 

Το πρωί της Κυριακής 31 στις 08:15 σε απευθείας σύνδεση με το ιστορικό μοναστήρι του Οσίου Λουκά στο Στείρι Βοιωτίας, το επονομαζόμενο και «Αγία Σοφία της Ρούμελης» θα μεταδοθεί η ακολουθία του Όρθρου και η αρχιερατική Θ. Λειτουργία που θα τελέσει ο Μητροπολίτης Θηβών και Λεβαδείας Γεώργιος.

Αμέσως μετά το πέρας της Θ. Λειτουργίας, θα μεταδοθεί η επίσημη δοξολογία με την ευκαιρία του εορτασμού της επετείου της έναρξης της Επαναστάσεως στην Ρούμελη στις 27 Μαρτίου 1821.

Πρόκειται για μια εξαιρετικά σπάνια ευκαιρία για τους όπου γης τηλεθεατές της Orthodox TV να βρεθούν έστω και νοερά κάτω από τις αψίδες και τα θαυμάσια ψηφιδωτά του χαρακτηρισμένου από την UNESCO  ως μνημείου παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομίας.

ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΤΗΣ Ι.Μ. ΜΕΓΙΣΤΗΣ ΛΑΥΡΑΣ 

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας, η μονάδα εξωτερικών μεταδόσεων της Orthodox TV θα βρεθεί στην Λαμία, απ’ όπου στις 18:00 θα ξεκινήσει η μετάδοση της ακολουθίας του Κατανυκτικού Εσπερινού της Β’ Κυριακής των Νηστειών, χοροστατούντος του Μητροπολίτη Φθιώτιδος Συμεών.

Μετά το πέρας του Εσπερινού θα μιλήσει ο Ηγούμενος της Ιεράς Μονής Μεγίστης Λαύρας του Αγίου Όρους, αρχιμανδρίτης Πρόδρομος.

Μείνετε συντονισμένοι στην Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και το orthodoxia.info

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ